Hangi Navigasyon Programını Kullanıyorsunuz...

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Navigasyon Programını kullanıyorsunuz ( 2010 )

• Kullanılan toplam oy
    80
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
testament16

testament16

Üye
    Konu Sahibi
Tecrubelerini paylasan arkadaslara tesekkür ederiz. daha cok arkadasımızın yorumlarını bekliyoruz. Programların + ve - lerini bizimle paylaşırsanız seviniriz.

--------------- Ekleme ---------------

Anket güncell arkadaslar.

testament16

testament16

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncell arkadaslar.

turko9999

turko9999

Üye
garmin bizim oradaki köylerin sokaklarını gösteriyo arkadaş tek geçerim!

sznr

sznr

Üye
Ovi maps ama ek olarakta Garmin yüklemeyi düşünüyorum.

testament16

testament16

Üye
    Konu Sahibi
konu güncel arkadaslar..

padisah_58

padisah_58

Üye
valla ben oviyi pek beğenmedim sınırlı bölgeleri gösteriyor. ndrive kullanıyorum çok güzel çok memnunum..

cozturk

cozturk

Üye
Garmin'i her zaman tek geçerim..Burda kıyaslama yapmak istemezdim ama...Bundan 3-4 ay önce Bileciğe gittim...İstanbuldan bileciğe gitmek o kadar zor değil ama bilecikteki gideceğimiz yer biraz zordu..Garmin 0 hatayla beni ulaştırdı...Garanti olsun diye ayrı olarak Piranha navigasyonumu kurdum..2008'den beri güncellenmediği için bazı yolları göstermedi ve başka yerleri tarif etti.Yol tecrübemizden dolayı garmin e uyduk..Hem uzun yolculuklarda hemde kısa yolculuklarda GARMİN'İ tek geçerim..Uzun yollarda İzmir-Bilecik 0 hata......!!!!:oke:(Nokia maps 2.0 ı denemedim ama Garmin yolculuk boyunca N79 da fm verici ve msn açık olmasına rağmen kasmadı)...

esperante

esperante

Üye
Garmin yükledim bende. Çok memnunum mahallemdeki "BAKKAL'ı" bile gösteriyor. (Evet tırnak içine aldım çünkü market bile değil yahu bildiğin bakkal) :) Herneyse şimdilik tek sıkıntım Konumlarıma eklediğimiz bir adresi kullanamamız. Bu sorunu halletmek için aşağı yukarı 4 farklı yol izledim ama sonuç hepsinde hüsran. Eğer ki bu sorun da hallolursa hiç bir negatif durum söz konusu değil Garmin'de.

Nokia Maps'i kaldırsam problem olmaz değil mi telefonumda? (Cities) klasorunun yedeğini alarak elbette.

doktor_hektor

Üye
arkadaşlar nokia e72 için navigasyon öneriniz nedir problemsiz çalışan bişi arıyorum ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt