hangi navigasyon daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

hangi navigasyon programını kullanıyorsunuz? hangisi daha iyi?

• nokia maps

Kullanılan: 63 19.3%
  • Garmin Mobile XT

Kullanılan: 170 52.1%
  • tom tom

Kullanılan: 27 8.3%
  • Sygic McGuider

Kullanılan: 28 8.6%
  • diğer

Kullanılan: 38 11.7%

• Kullanılan toplam oy
    326
mpy

mpy

Üye
    Konu Sahibi
hangi navigasyon daha iyi?
arkadaşlar yeri burasımı bilmiyorum ama sizce hangi navigasyon programı daha iyi. ben garmin mobile ı kullanıyorum memnunum tek sorunu harita üzerinde gezmek biraz işkence işaretçi çok yavaş hareket ediyor:vur

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Garmin daha iyi tabii ki .. Rahat kullanmak için rami rahatlatmayı deneyebilirsin. ;)

cool_eagle

Üye
nokia bence güzel ve yeterli

buki09

buki09

Üye
garmin mobile:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
nokia maps

kalpsizdj

Üye
nokia kadar daha güsel bi navigasyon bulamassınız ne o bi garmin kuruyosun bi yolun dısına cıkıyo bi içine giriyo sonra sanki ram yetmiyomus gibi tekleyerek calısıyo takmıssınız garmin garmin .. var garminde saçma sapan yol haritaları felan :@

jackalx_06

jackalx_06

Üye
tabiki garmin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
nokia kadar daha güsel bi navigasyon bulamassınız ne o bi garmin kuruyosun bi yolun dısına cıkıyo bi içine giriyo sonra sanki ram yetmiyomus gibi tekleyerek calısıyo takmıssınız garmin garmin .. var garminde saçma sapan yol haritaları felan :@
Aynen,yolda ters dönüyor falan.bencede nokia

iLgenAkturk

iLgenAkturk

Üye
garminin GPS cihazları çok iyi askerdeyken onları kullanıyoduk.. komando taburunda.. süper..
ama ben nokianınkinden çok memnunum hiç tekmemiyo valla rotayı buldumu sektirmeden götüryo :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
duygularıma tercüman olmuşsun bence beş para etmez daha sokakların adını bile doğru dürüst yazmıyor..nokia ve route 66 en güzeli bence..

turkon

turkon

Üye
nokia maps ta gps uyudu sinali zayıf degil mi?. nokia mapsı açarken gps bir blackberry,iphone kadar hızlı yer bulmuyor ama. Hızlı konum bulmak için şebekeye bağlanması için faturalamaya zorlaması olsada 3-5 dakika bedava gps beklemesine katlansakta, haritaları trafikten kalkmış olsada nokia maps amatörleri idare eder. zaten neti olan telefonlarda google harita amatör eksikliği kapatmaya yeter. Garmini kullansan zevki amatör eşitliktedir. ikisinide kullansan farketmez. ama sen nokia mapsıini seç eger telefonun nokia ise. degilse garmine yönel. çünkü onu diger tellere kurabilirsin. nokiayı her tele atamayon.:bigstar:

fatih7934

Üye
ben nokia n79 kullanıyorum nokia maps 3 aylık ücretsiz sürümünü kullandım gayet başarılıydı,özellikle harita görselleri anlaşılır şekilde.tek eksiği programı ilk açtığında gps i 3-4 dakikada bulması.şimdi garmin kullanıyorum ücretsiz tabi :ehe garminde iyi ama arkadaşların da dediği gibi en iyisi nokia maps.

aliucgul

Üye
yaw birşey soracağım sizin cihazlar yine 3-4 dakikada buluyor bende n95 8gb var hiç bulamıyor garminde 1 tane sinyal geliyor sonra tekrar gidiyor.Açık havaya çıkmamız şartmı ? Sorun neydedir sizce?

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
garmin en iyisi bence nokia mapsı kullanıom diyenlere bi bağlanıom sorab ağlantı hemen kopuo yol tarifi falan yok en iyisi garmin

bgursoy

bgursoy

Üye
nokia maps derim ama garmin de 3 boyut var mı bilmiyorum ama bnce nokia maps gayet güzel :oke:

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Nokia map ve Garmin .. arasındaki tek fark sapmalar haritanın 3 boyutlu olmasın yani daha iyi anlaşılır..
Onn dışında 2'side aynı.. Yürürken Nokia Map.) Araçta Garmin Öneririm...

Ben 2sinide kullanıyorum bide Ndrive varmış onu hiç denemedim.)

Romantik1975

Üye
Konuya bakıyorum da arkadaşlar yıllar önce begenmediğiniz Garmin şu an harika durumda, ben Nokia C5 03 de Garmin ve NDrıve kullanıyorum, ikisinin haritalarıda çok güncel ve harita tabanı başarsofta ait sanırım, çünkü çok detaylı ve kullanışlı, ayrıca iki programda donmadan kasmadan telde çalışıyor.

ciritcioglu

Üye
garmin haritası daha güzel büyük sehir için en iyisi nokianın kendi novigasyonu daha ii

Üst Alt