Hangi monitörü önerirsiniz??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Hangi monitörü önerirsiniz??
şuan 17" lik asus monitörüm var,değiştirmeyi düşünüyorum...hangi monitörü almamı önerirsiniz?görüntüyü güzel veren bir monitör olsun istiyorum teşekkürler..bu arada 250 tl verebilecek bir param var

KuSurSuz^Kinq*

KuSurSuz^Kinq*

Üye
Lg Sasma Derim Napıcam O KAdar PAra Verip Asus Alcana Al Sana Garanti 5 Yıl: Al Bunu Cok Super Renkten Tutta Hd Ligine KAdar !

Aoc:Alman Firması:Aslında Cok Güzel Almanlardan Kacma Derim:

19 Tl Daha KAt İStersen İnca Al Guzel Firma:

Tavsiyem:Lg Led İncecik>İnca Hd Ready İncelik Guzel>Aoc Alman Firmasi Monitörün Özelliğide Güzel Bu Fiyata Güzel :))

hakan.c

hakan.c

Üye
    Konu Sahibi
Lg Sasma Derim Napıcam O KAdar PAra Verip Asus Alcana Al Sana Garanti 5 Yıl: Al Bunu Cok Super Renkten Tutta Hd Ligine KAdar !

Aoc:Alman Firması:Aslında Cok Güzel Almanlardan Kacma Derim:

19 Tl Daha KAt İStersen İnca Al Guzel Firma:

Tavsiyem:Lg Led İncecik>İnca Hd Ready İncelik Guzel>Aoc Alman Firmasi Monitörün Özelliğide Güzel Bu Fiyata Güzel :))

ben biraz büyük olsun istiyorum...

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
ben samsung syncmaster 90nw kullanıyorum 19" . 5 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorunum olmadı . Bu tarz şeylerde samsung yada sony kullanırım ( sony monitör yapıyormu bilmiyorum ) .
Sana tavsiyem tepkime süresi ve çözünürlüğü yüksek olanları seçmen .

erdovan

Üye
kardeşim bence piyasayı takip et acele etme ben 21.5 inc dokunmatik tuşlu samsung monitörü 229 liraya 1 ay önce best buy dan aldım

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
ben samsung syncmaster 90nw kullanıyorum 19" . 5 yıldır kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir sorunum olmadı . Bu tarz şeylerde samsung yada sony kullanırım ( sony monitör yapıyormu bilmiyorum ) .
Sana tavsiyem tepkime süresi ve çözünürlüğü yüksek olanları seçmen .

Ben de 4-5 yıldır Samsung Syncmaster 19" kullanıyorum.Herhangi bir arıza vermedi şu ana kadar..

omer1230

omer1230

Üye
Acer (Gamer Serisi) G225HQVB 21.5" 5ms Wide Screen LCD Monitör - Parlak Siyah
hepsiburadada 259 lira 1920*1080 çözünürlük var

Burak

Üye
monitör'de ya samsung yada phılıps alıcaksın. diğerlerini bosver. :)

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
aynen philips yada samsung

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hakan bu monitörü incele istersen. Philips 19" 190V1SB

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
philips ve samsung

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt