Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi mobil işletim sistemini kullanıyorsunuz ..?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
venusutarit
Üye
Konu Sahibi
Hangi mobil işletim sistemini kullanıyorsunuz ..?
Hangi işletim sistemi daha çok tercih ediliyor çıksın ortaya
YumukluSucurta
Üye
Symbian S60v5
celibar
Üye
Symbian
futbol123
Üye
symbian 9.4
Revengeful
Emekli Yönetici
İOS
ibo_Star
Üye
Nokia Sayesinde Symbian
Ama Android Gün Geçtikçe Yaygınlaşıyor
venusutarit
Üye
Konu Sahibi
Bende Symbian kullanıyorum malesef
VuRaLLy34
Üye
Symbian S60.V.3
venusutarit
Üye
Konu Sahibi
Madem çoğunluk symbian kullanıyor neden symbian kötü diyorlar
Revengeful
Emekli Yönetici
Birçok kisi Nokia tercih ediyor haliyle symbian cogunlukta
VuRaLLy34
Üye
ya aslında sadece symbian kötü değil..
her işletim sisteminin kendine göre eksikleri zaafları var..
mesela pc'den bahsedelim..
pc'de de hangi işletim sistemini
kullanırsan kullan mutlaka kendiliğinden bi hata veriyor..
cep telefonlarındada bu olay böyledir..
örnek verecek olursak:
Bir zamanlar benim Pc de '' D '' diski kaybolmuştu '' 0 '' byte yazıyordu..format atmak zorunda kaldım bi çözüm bulamadım..
Telefona gelincede Nokia 5320 expressmusic kullanıyorum ve son 3 aya kadar iyi gidiyordu..
fakat 2 ay önce mesajlarım ve mesaj klasörlerim hepsi kayboldu Pc ye yedeklemiştim oradan geri yükledim aynı sorunu 2 hafta sonra aynı hatayı birdaha verdi..
Ve bundan yaklaşık 2 hafta öncede telefona ve hafıza kartına yüklü olan tüm uygulama,resim,video,müzik,tema verileri hepsi kayboldu..
hafızalar dolu görünüyor fakat ortalıkta hiçbir veri yok..
telefon ve hafıza kartına komple format atıp pcden tekrar geri yükleyip bu durumuda hallettim..
annemde siemens A52 var 2000 yılından beri hala kullanıyor suya düştü paramparça oldu tekrar taktık hala kullanıyor ve çalışıyor 10 sene oldu..
ben ise 2003te siemens CX65 almıştım 11. ayında kendi kendine kapanmaya başladı ve 4. ve 5. tekrarından sonra servis değiştirdi bende sattım..
yani diyeceğim;
Elektronik işi şans işi...
Teknoloji iyidir...Sabretmek önemli
venusutarit
Üye
Konu Sahibi
Benim N95 8gb 3 yıldır canavar gibi çalışıyor sdece bataryası bitik 1 gün gidiyor bende aldığım cihazın bütün özelliklerini kullanırım sonuna kadar ama hala sorunsuz çalışıyor ama N8 alacam