Hangi marka led tv ?

Sponsorlu Bağlantılar

asgz

asgz

Üye
    Konu Sahibi
Hangi marka led tv ?
Arkadaşlar sizler konuyu yakından takip eden insanlarsınız, biraz araştırma yaptım ama sonuca tam ulaşamadım, 40''-42'' bir led tv alacağım, özellikleri; minimum ekran yansıması, hızlı tepkime süresi, yüksek kontrast, usb den film oynatabilme vb gibi multimedya özelliklere sahip bir cihaz. Vestel led tv lere baktım aklım biraz kaydı, hem yerli üretim ödediğim para ülkemde kalır.
Sizce yukarıda saydığım temel özelliklerden sonra hangi marka cihaz alınır ?
:hmmm

Perfect!

Üye
vestel tabi alınır güzel
Tabi önerim sony hatta Oled bile alabilirsin.
Samsung yada philips de olabilir. Bende philipsin lcd tv si var 42" memnunum ama almadan önce samsung da düşümdüm. Sony nin fiyatları uçuk oluyo. Tabi karar senin vestel de aklın kaldıysa al derim.

34style

Üye
Bence elektronik üründe marka önemli.LG,Samsung,Phılıps veya Sony öncelik olarak tercih edilmeli..Sonuçta bu markalar yıllardır kendilerini ispatlamış...LG nin 42sl9500 modeli çok güzel.çerçevesiz bir tasarımı var..100 hz 3.000.000 :1 kontrast değeri var...Usb den film oynatma özelliğine sahip ve fiyat performansıda oldukça uygun..Ayrıca ekranında bulunan koruma paneli sayesinde evde çocuğu olanlar için de avantajlı..

asgz

asgz

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Teknosa dan geliyorum, 42'' philips pfl 8694 AMB, otomatik ışık sensörü, usb bağlantısı vb gibi güzel özellikleri var. Led tv lerle karşılaştırma imkanım oldu görüntüsü çok daha doğal geldi beni led tv den vazgeçirdi. Muhtemelen alacağım, üstelik indirime de girmiş. Sizce bu tv nasıl ?

Yağmur

Üye
bizde vestelde var(pixellence) samsungda hangisi iyi dersen kesinlikle samsung derim. teknosada görüntü kalitesi olarak samsung ve lg aradan sıyrılıyor. vestelde kanal değiştirirken kanallar geç geliyor. dediğin özelikler yeni samsung crystal tvlerde var 2- 3 ay oluyo aldık çok memnunuz görüntüde süper usbden medya oynatıyor dahada bir çok özelliği var tavsiye ediyorum :oke:

Ogars

Üye
Bende lg nin led serilerini beğeniyorum.özellikle sl9500 serileri çok başarılı ve çok ucuz

b.nur

Üye
Sl serisi fark yapan cihaz lg dedince sl serisi performans geliyor aklıma:)

noumasel

Üye
2010 modeller arasında şu an 42 sl9500 en iyi olarak gözüküyor.çerçeveviz tasarım...

Takipçi Satın Al

Üst Alt