Hangi Marka HDD Almalıyım?

Hitachide Son Zamanlarda Duyduğum Bir Marka Hkkında Hiç Kapanmadan Çalişmak İçin Tasarlanmiş Diyorlar Ne Kadar Doğru Bİlmem

Tepkiler: Bessonnitsa
Hitachide Son Zamanlarda Duyduğum Bir Marka Hkkında Hiç Kapanmadan Çalişmak İçin Tasarlanmiş Diyorlar Ne Kadar Doğru Bİlmem
Wd ninde öyle modelleri var
Adı da Cavair Red yani

Özel olarak NAS cihazlarında çalışmak için üretilmiş
Çift rulmanlı bi disk mili var bu sayede sarsıntı minimuma indiriliyor
Tavsiyem Black daha sonra ise blue

Paralarıda Öylemi Hitachiyi 150 Tlye Almiştim 2 Ay Önce 1TB

toshiba 1 tb kullanıyorum usb 3 alalı baya oldu memnunum

eko1113

Üye
Şahsi fikrimi yazıyorum arkadaşlar. Bütçeniz neye el veriyorsa onu alın. Önbellek ve çalışma hızını karşılaştırın, bu doğrultuda hangi marka daha iyisini daha ucuza veriyorsa onu alın.

MaxipmaN

Üye
benim samsung laptop içinde hitachi marka harddisk ile geldi, iki seneyi geçti şimdilik iyi 7200rpm

Tepkiler: Bessonnitsa ve DarkredBlue61

eko1113

Üye
Hitachi baya eski aslında pazarda. Sebebini bilmemekle beraber, sadece ana ureticilerin, üretim bandı tedarikçisi olabilir. O yüzden teknomarketlerede pek rastlanmıyor olma ihtimali var. 2000 yılında aldığım laptop içerisinde 40 GB Hitachi vardı.

0MG90

Üye
Benim Monster'da 1TB Hitachi var memnunum baya.

WD Seagate başkasına bakma derim

eko1113

Üye
Yorumlarınız için teşekkürler!
Yukarıda paylaştığım bu üründen başka tavsiye ettiğiniz ürünler varsa lütfen link paylaşın.
Seçtiğin ürün güzel. Dünyada fiyatı bu seviyelerde. İyi bir seçim olmuş.

Babacanım önce pc özelliklerini yapmalısın ona göre bakarak uygun hdd önermek daha mantıklı olacaktır ayrıca marka ve Modeller masa üstü bilgisayar da çok fazla bir etki yaratmaz babacanım önemli olan uyumlu ve stabil çalışmasıdır işlemci anakart degiştirmek istesen ozaman Eyvallah derim marka ve modeline göre degişir ama hdd de çok önemli degildir önemli olan hdd uyumluluk ve verimdir babacanım

Konu Sahibi

Bilgisayar özellikleri ilk mesaja eklenmiştir

Tepkiler: eko1113

eko1113

Üye
Tavsiye isteyen arkadaşın bilgisayarı bir laptop. burada da görüldüğü üzere SATA 3 hdd türü. Seçmiş olduğu hard disk laptopu ile uyumludur. Seçtiği modeli sorunsuz kullanabilir. Eğer arşiv ile uğraşmıyorsa 500 gb yeterli bir alan.

Tepkiler: DeV/AsA ve Bessonnitsa

Eyvallah canım babacanım öneriniz gayet yerinde ve uyumlu bu tarz bir kaç seçenekler ile daha sağlıklı bir seçim yapacaktır şu an ki fiyat biraz yüksek bu özellik için 150 TL yi aşmaması lazım Laptop özellikleri fiyat göz önünde bulundurarak biraz daha makul ve uyumlu oluna bilir fakat tekrar diyorum başka bir seçenek yok ise öneriniz gayet yerinde ve uyumlu babacanım

Konu Sahibi
Teşekkür ederim!

500GB-1TB arası ürün tavsiyelerinizi bekliyorum

eko1113

Üye
Dolar 2.92 bunu göz önüne almak lazım. 32 MB önbellek ve 7200 rpm bence fiyat olarak çok uygun. 150 lira civarında 8 MB önbellek ve 7200 veya 5600 rpm seçenekleri var. Tabi 1 TB versiyonu da 150 liraya alınabilir ama çalışma hızı ve önbellek tabi ki daha düşük olacaktır.

Konu Sahibi
Arkadaşlar 2.5" 1TB ürünlerde 7200RPM yok mu?

Vatan ve bimeks'e baktım sadece 5400RPM var!

eko1113

Üye
Var sanırım senin baktığın sitelerde satılmıyor olabilir. Örneğin;

Konu Sahibi
Arkadaşlar 2 hafta sonra alıcam. Tavsiye ürünlerinizi görmek istiyorum!