hero14 Üye 15097' Alıntı: 21 yasında liseye mi gidiyon :d Genişletmek için tıkla ... yok lise bana geliyo - - - Eklendi - - - IchigoKurosaki' Alıntı: adam bilmem kac dikis Genişletmek için tıkla ... DİKİŞ FALAN YOK YALNIZ
15097' Alıntı: 21 yasında liseye mi gidiyon :d Genişletmek için tıkla ... yok lise bana geliyo - - - Eklendi - - - IchigoKurosaki' Alıntı: adam bilmem kac dikis Genişletmek için tıkla ... DİKİŞ FALAN YOK YALNIZ
Astrosman Üye Kabız Civciv' Alıntı: Hadi len Genişletmek için tıkla ... sen 11 sayısal daki değil misin?
Metin MF Üye MasteLaa' Alıntı: Hangi lisedesiniz arkadaşlar .. Belki aynı lisedeyiz ama tanımıyoruz birbirimizi Ben K.Maraş tayım.. Çukurova Anadolu Lisesi .. Acaba bu liseden bu sitede olan varmı çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sakarya - Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi.
MasteLaa' Alıntı: Hangi lisedesiniz arkadaşlar .. Belki aynı lisedeyiz ama tanımıyoruz birbirimizi Ben K.Maraş tayım.. Çukurova Anadolu Lisesi .. Acaba bu liseden bu sitede olan varmı çok merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Sakarya - Akyazı Şehit Yüzbaşı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi.