Hangi Laptopu Seçmeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Laptopu Seçmeliyim?
İlk linkdeki pc 1445 liraya satılıyo indirimi hali bu.diğer laptopun (1640 lira) işlemcisi daha iyi bide ön belleği 3mb daha fazla.Diğer tüm özellikleri aynı.200 lira daha üste koyup i7li olanı almaya degermi?

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben 2 hafta önce z500 i7 çekirdekli versiyonu aldım sper çalışıyor işlemci farkı var baya. şuanlık memnunun. bu arada i7 versiyonlarında klavye aydınlatma sisttemi var . lenovo z500 i5 versiyonunda yok.

• Beğen
Tepkiler: obamurat18

obamurat18

Üye
    Konu Sahibi
ben 2 hafta önce z500 i7 çekirdekli versiyonu aldım sper çalışıyor işlemci farkı var baya. şuanlık memnunun. bu arada i7 versiyonlarında klavye aydınlatma sisttemi var . lenovo z500 i5 versiyonunda yok.
Oyun falan yüklendinizmi pcye? Hangi oyunu hangi seviyede calıstırabiliyo? bide film izlerkenki görüntü performansı nasıl.Pcyi film+oyun için alıcam

Uhops

Uhops

Üye
i7 için 200tl değer bence

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Oyun falan yüklendinizmi pcye? Hangi oyunu hangi seviyede calıstırabiliyo? bide film izlerkenki görüntü performansı nasıl.Pcyi film+oyun için alıcam
gta 4 üst ayarlarda çok az kasmaya oynayabilirsin. orta seviye ve orta seviyenin biraz üstünde rahat oynarsın.
şuan assasins creed 3 var ve ayarlarda kaldırıyor da ben yinede orta ayarlarla oynuyorum şuanlık sorun yok. (:
film konusuna gelince görüntü kalitesi çok iyi. dolby theatre özelliği de bulunduğu için sanki filmin içindesiniz de sesleri dinliyormuş gibi oluyorsunuz. oyun oynarken ve müzik dinlerken de kullanabilirsiniz bu özelliği. şuan bu fiyata alınabilecek en iyi bilgisayar bence.
inceliğiyle notebook görünüm hissi uyandırıyor ve hızlı soğutma sistemi ile laptop içindeki tozların temizlenmesini ve kasanın hemen soğumasını sağlıyor. (:

- - - Eklendi - - -

bu arada teknosa gibi yerlere gidip ekran kalitesini de inceleyebilirsin.