Oğuzhan Üye grip 2011'imi kaybedince bundan aldım kaleme para vereceğime başka şeye para veririm deyip bununla idare ediyorum
grip 2011'imi kaybedince bundan aldım kaleme para vereceğime başka şeye para veririm deyip bununla idare ediyorum
RowneSM Üye Valla hiç düzenli kalem kullandığımı hatırlamam Bu senenin başından beri hiç kalem almadım hep arkadaşlardan alıyorum
Valla hiç düzenli kalem kullandığımı hatırlamam Bu senenin başından beri hiç kalem almadım hep arkadaşlardan alıyorum
achambo Üye Kabız Civciv' Alıntı: grip 2011'imi kaybedince bundan aldım kaleme para vereceğime başka şeye para veririm deyip bununla idare ediyorum Genişletmek için tıkla ... bana da hediye geldi
Kabız Civciv' Alıntı: grip 2011'imi kaybedince bundan aldım kaleme para vereceğime başka şeye para veririm deyip bununla idare ediyorum Genişletmek için tıkla ... bana da hediye geldi
-Emre Üye MCR Killjoy' Alıntı: Rotring Tikky. Baş belası. 0.5 kaleme 0.5 uç girmiyor. Genişletmek için tıkla ... Aynı 07 kalemde 05 uç kullanıyorum. =)
MCR Killjoy' Alıntı: Rotring Tikky. Baş belası. 0.5 kaleme 0.5 uç girmiyor. Genişletmek için tıkla ... Aynı 07 kalemde 05 uç kullanıyorum. =)