lolaman Üye Evet o kadar eski yani paslandı ama her tarafı degil nokta nokta paslar var üşenmesem resmini çekerdimde üşeniyorum
Evet o kadar eski yani paslandı ama her tarafı degil nokta nokta paslar var üşenmesem resmini çekerdimde üşeniyorum
Namizake Üye pilot 0.3 h-323 malum kurşunla yazmayı pek sevmediğimden ve 0.5 ile 0.7 de kalın geldiğinden en düzgün bununla yazıyorum diyebilirm
pilot 0.3 h-323 malum kurşunla yazmayı pek sevmediğimden ve 0.5 ile 0.7 de kalın geldiğinden en düzgün bununla yazıyorum diyebilirm
anılbaran Üye mstf_l' Alıntı: Sizin oralar yazıyı bulamadı heralde ----------Eklendi @ 21:26:51 ---------- Yazıldı @ 21:26:22 ---------- Benim verecek kalemim olmadıgı icin sorun yok Genişletmek için tıkla ... yok bulmuşlar ama,Ben yazmıyom
mstf_l' Alıntı: Sizin oralar yazıyı bulamadı heralde ----------Eklendi @ 21:26:51 ---------- Yazıldı @ 21:26:22 ---------- Benim verecek kalemim olmadıgı icin sorun yok Genişletmek için tıkla ... yok bulmuşlar ama,Ben yazmıyom
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap hasane51' Alıntı: benimki çin malı Genişletmek için tıkla ... Benimkide arap
mstf_l Üye Rambo_FT' Alıntı: Benimkide arap Genişletmek için tıkla ... Zaten hepsi neredeyse çin malı ----------Eklendi @ 07:06:04 ---------- Yazıldı @ 07:04:45 ---------- he he yanlış alıntı yaptım
Rambo_FT' Alıntı: Benimkide arap Genişletmek için tıkla ... Zaten hepsi neredeyse çin malı ----------Eklendi @ 07:06:04 ---------- Yazıldı @ 07:04:45 ---------- he he yanlış alıntı yaptım
besim.farhan Üye 2yıldır aynı faber castel kullanıyorum özel bir çizim kalemiymiş iki sene önce 20tl'ye almıştım
OğuzcanAbi Üye Konu Sahibi mucahitsengul' Alıntı: 2yıldır aynı faber castel kullanıyorum özel bir çizim kalemiymiş iki sene önce 20tl'ye almıştım Genişletmek için tıkla ... modeli nedir
mucahitsengul' Alıntı: 2yıldır aynı faber castel kullanıyorum özel bir çizim kalemiymiş iki sene önce 20tl'ye almıştım Genişletmek için tıkla ... modeli nedir