hangi işletim sistemini kurayım

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
hangi işletim sistemini kurayım
Arkadaslar 2gb 667mhzram ıntel core 2 q8400quad 2.66ghz ıslemcı 1gb ekran kartı 500gb hdd lı pcye hangı ısletm sıstemı daha uygundur

Uhops

Uhops

Üye
win8 32 bit.

smh60

smh60

Üye
w7 ultimate de olur

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
istediğini yükle

Uhops

Uhops

Üye
en hızlısı win8
aradaki farkı win8 den win7 ye geçince anlıyorsun. attan inip eşeğe binmiş gibi oluysun :D

ozakin70

ozakin70

Üye
Win8 yükle keyfini çıkar:thumbup:

bayon

Üye
aynen windows 8 32 bit derim bende

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Windows 8de orjinal sisteme sahip olmayinca beni sarmiyo sahsen ama windows 7 de ***** oldugunu bile hissetmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
win8 32 bit

bayon

Üye
windows 8 de crk yapmadan yasal olarak etkinlestirme yapabiliyosun onun için ben aklıma bile getirmiyorum :) windows 8 de küçük bi açık var tabi windows 8.1 de işe yaramiyo

ozakin70

ozakin70

Üye
Windows 8de orjinal sisteme sahip olmayinca beni sarmiyo sahsen ama windows 7 de ***** oldugunu bile hissetmiyorum.

Win8in crâckleri soronsuz güncellemelerde bile sorun olmuyor fulll özellik kullanıyorsun

skynet

Üye
Windows 7 Ultimate :oke:

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Ama ayarlarda windowsu etkinlestir yaziyo :(

Baranbaris

Baranbaris

Üye
windows 8 de crk yapmadan yasal olarak etkinlestirme yapabiliyosun onun için ben aklıma bile getirmiyorum :) windows 8 de küçük bi açık var tabi windows 8.1 de işe yaramiyo

Acigi pm atabilir misiniz hocam ? Atarsaniz sevinirim.

bayon

Üye
Acigi pm atabilir misiniz hocam ? Atarsaniz sevinirim.

pm atmayım insanlarda faydalansin windows 8 telefonla etkinlestirme yazarsanız resimli olarak anlatıyor biraz uğraştıriyo ama olsun bir kere yaptıniz mi her formattan sonra aynı kodları girerek etkinlestire biliyorsunuz

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Anladim tesekkurler.

Uhops

Uhops

Üye

pm atmayım insanlarda faydalansin windows 8 telefonla etkinlestirme yazarsanız resimli olarak anlatıyor biraz uğraştıriyo ama olsun bir kere yaptıniz mi her formattan sonra aynı kodları girerek etkinlestire biliyorsunuz

ücretlimi

Üst Alt