Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amaru Shady
Üye
android ve symbian
Lenneth
Üye
Android symbian
>Pessimistic.
Üye
aşşağılansada itilsede kakılsada king symbian
ggokhan08
Üye
Yav bi konu açıyoruz mesela : Telefon Tavsiyesi, diye.. Herkess androidli telefon öneriyor. Fakat böyle bir anket açılınca symbian androidi katlıyor işte bende bunu anlamıs deiilim.. Gene symbian mı alsak ne yapsak
Yav bi konu açıyoruz mesela : Telefon Tavsiyesi, diye.. Herkess androidli telefon öneriyor. Fakat böyle bir anket açılınca symbian androidi katlıyor işte bende bunu anlamıs deiilim.. Gene symbian mı alsak ne yapsak
ben eminimki burada symbian ve android çekişir ios 3. Olur gibi geliyor bana
Devil_Batu
Üye
android kullananlar 5 symbian 22 çekişme nerde?
cargo3230
Üye
android kullanıyom hatta s2 var canavar gibi tel ama aklımda takasta kullandığım eski telim n8 ve s^3 var nokia alışkanlığı iste alışamadım androide.....
symbian kullanıcıları nerde ya sadece symbian^3 kullanıcıları 293 kişi zaten hadi arkadaşlar herkezi bekliyorum ankete bu arada bada kullanan yokmu hiç ya kimse bada'ya oy vermemiş
>Pessimistic.
Üye
sadece n8 kullanan 200 kişi var patlamaya bak çekişmesiz symbian itilsede kakılsada dışlansada galip