PriZm
Üye
pek ıphone nun böyle şikayetlerini görmedim sorun bendede olsa yazılımsal bir sıkıntı
sonuçda android yazılımı bu hata kaynagı , sorun bendende kaynaklıda olsa hayla androidin stabilliğini kanıtlıyan birşey yok uygulamalar , donanım , vs...
Tamamen açık kaynak hem çoğu yandan avantajlıdır hemde bu yönden dezavantajlıdır.o zaman oda firmaları iyi seçsin bbiraz kaliteye hitap etsin her onune gelene dagıtmasın sistemi
Sony Ericcson'ın yayınladığı ICS+ Firmware'lar hatalıydı yanılmıyorsam.A.O.S.P romlarda böyle sorun olmaz.
örnek olarak bende rehberin açılması 1 sn.geçmiyor
Aslında video çekmeni beklerim.sorunlar ne ise ortaya çıkar.
Ayrıca o kadar fazla rom yükledim.ama bende "Placebo" etkisi bırakmadığına eminim.çünkü neredeyse bütün romlarda karşılaştırma yaptım.
Placebo etkisinden neyi kastettin anlamadım ama.
Akşam bir düzenek hazırlayabilirsem video çekerim. Gerçi cihazlar şahsi cihazlarım olduğundan pek video paylaşmak istemiyorum ama ulaştırırım sana en azından. Market yüklemeleri sonrası çok sıkıntılı misal şu aralar cihazım. Her yüklediğim uygulama sonrası illa 1-2 defa trebuchet hatası alır oldum. 5 dk kendine gelemiyor alet o derece :S
Bu mudur?
Placebo etkisi,olmayan bir şeyi çok yüksek düzeyde görme.kısaca olmayan birşeyi görmek işte
Trebucket hatası alıyorsan /datadata partitionun dolmuş olabilir.terminale df yaz datadata free miktarı ne kadar yaz bir bakayım
Unlu oldum.
Doğru ya seninde nickin Placebo'ydu değilmi?
Unlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?