Telefon Tavsiyesi Hangi İşletim Sistemi Bana Uygun?

Sponsorlu Bağlantılar

HypertrophyMan

Üye
    Konu Sahibi
Hangi İşletim Sistemi Bana Uygun?
Merhaba
Arkadaşlar ben özel fitness antrenörüyüm. (reklam da yapalım belki yeni bir öğrenci bulurum :D ) işlerim dolayısıyla "ilk" akıllı telefonumu almaya karar verdim. Sorum, aşağıdaki ihtiyaçlarım doğrultusunda seçim yaparken hangi işletim sistemine bakmam gerektiği.

1) Herşeden önce hem yürüyerek hem de araç ile kullanılabilecek (ama özellikle yürüme ve toplu taşıma) kadar iyi bir GPS i olmalı Adını bile duymadığım yerlerdeki spor salonlarına derse gitmem gerekiyor, çok vakit kaybediyorum.
2) Bilgisayarda wordpad veya office ile yazdığım yazılara hem el ile şekil/yazı çizebilmeli hem de bilgisayarda yazarken yanlış yapmışsam bunu o anda telefonda düzeltebilmeliyim.
3) Sporla ilgili çeşitli mobil uygulamaları çalıştırabilmeliyim. Postür analizi falan yapmak için programlar var
4) Son olarak, yanlış bilmiyorsam bilgisayardaki bir programın windows işletim sistemli telefonda çalışması mümkün değil İkisi de windows için olsa da mobil sürümü ayrı olmalı doğru mu?
ÖNEMLİ NOT:
Yukarıdaki özeliklere baktığınızda ve gönlümdekini sorarsanız windows işletim sis. olan bir nokia lumia bana daha uygun gibime geliyor Ama windowsta uygulama çok sınırlı artacak diyorlar ancak ne zaman işe yarar birşeyler gelir bilmiyorum. Örneğin 3. maddede yazdığım postür analıiz programını hâlâ bulamadım. Yine de önerir misiniz?

HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER :)

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Fiyat aralığını belirtirseniz daha rahat yardımcı oluruz.

HypertrophyMan

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba 1000-1500 TL diyebiliriz. Ama esasen işletim sistemi tavsiyesi rica ediyorum
Teşekkürler

mehmettech

mehmettech

Üye
Sana android yakışır

• Beğen
Tepkiler: HypertrophyMan
bsavr

bsavr

Üye
Hocam Office vs vs microsoftun olduğundan en iyisi Lumia 925'dir.
Android alırsan en geç 1 yıla kasar telefon. Dediğim gibi Lumia iyidir.

• Beğen
beytullah6767

beytullah6767

Üye
Çizim felam demişsin note 2 alabilirsin zaten androidin ofice uygulamarı windowstan geride sayılmaz ben galaxy note lite cikicak ona bir bak derim

• Beğen

HypertrophyMan

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Son bir sorum daha var; Garanti olayını bir kenara bırakırsak, grey market ürünleri almak orijinallik ve güncellemeler açsından riskli midir ?

beytullah6767

beytullah6767

Üye
Tekrar merhaba
Hepinize teşekkürler arkadaşlar. Son bir sorum daha var; Garanti olayını bir kenara bırakırsak, grey market ürünleri almak orijinallik ve güncellemeler açsından riskli midir ?
Bulaşma bence

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Merhabalar. İstanbulda yaşıyorsanız iyi bir motosiklet ve notebook işinizi görür trafikte hiç zaman kaybetmeyin gideceğiniz yerde bolca vaktiniz olur. ;)

• Beğen
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
gps +office= Windows Phone hocam uygulamayı dert etme geliyor her gün uygulama :)

• Beğen

HypertrophyMan

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. Yardımlarınız ve ilginiz için hepinize sonsuz teşekkürler :)

Üst Alt