HypertrophyMan
Üye
Hangi İşletim Sistemi Bana Uygun?
Merhaba
Arkadaşlar ben özel fitness antrenörüyüm. (reklam da yapalım belki yeni bir öğrenci bulurum
) işlerim dolayısıyla "ilk" akıllı telefonumu almaya karar verdim. Sorum, aşağıdaki ihtiyaçlarım doğrultusunda seçim yaparken hangi işletim sistemine bakmam gerektiği.
1) Herşeden önce hem yürüyerek hem de araç ile kullanılabilecek (ama özellikle yürüme ve toplu taşıma) kadar iyi bir GPS i olmalı Adını bile duymadığım yerlerdeki spor salonlarına derse gitmem gerekiyor, çok vakit kaybediyorum.
2) Bilgisayarda wordpad veya office ile yazdığım yazılara hem el ile şekil/yazı çizebilmeli hem de bilgisayarda yazarken yanlış yapmışsam bunu o anda telefonda düzeltebilmeliyim.
3) Sporla ilgili çeşitli mobil uygulamaları çalıştırabilmeliyim. Postür analizi falan yapmak için programlar var
4) Son olarak, yanlış bilmiyorsam bilgisayardaki bir programın windows işletim sistemli telefonda çalışması mümkün değil İkisi de windows için olsa da mobil sürümü ayrı olmalı doğru mu?
ÖNEMLİ NOT:
Yukarıdaki özeliklere baktığınızda ve gönlümdekini sorarsanız windows işletim sis. olan bir nokia lumia bana daha uygun gibime geliyor Ama windowsta uygulama çok sınırlı artacak diyorlar ancak ne zaman işe yarar birşeyler gelir bilmiyorum. Örneğin 3. maddede yazdığım postür analıiz programını hâlâ bulamadım. Yine de önerir misiniz?
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Arkadaşlar ben özel fitness antrenörüyüm. (reklam da yapalım belki yeni bir öğrenci bulurum
) işlerim dolayısıyla "ilk" akıllı telefonumu almaya karar verdim. Sorum, aşağıdaki ihtiyaçlarım doğrultusunda seçim yaparken hangi işletim sistemine bakmam gerektiği. 1) Herşeden önce hem yürüyerek hem de araç ile kullanılabilecek (ama özellikle yürüme ve toplu taşıma) kadar iyi bir GPS i olmalı Adını bile duymadığım yerlerdeki spor salonlarına derse gitmem gerekiyor, çok vakit kaybediyorum.
2) Bilgisayarda wordpad veya office ile yazdığım yazılara hem el ile şekil/yazı çizebilmeli hem de bilgisayarda yazarken yanlış yapmışsam bunu o anda telefonda düzeltebilmeliyim.
3) Sporla ilgili çeşitli mobil uygulamaları çalıştırabilmeliyim. Postür analizi falan yapmak için programlar var
4) Son olarak, yanlış bilmiyorsam bilgisayardaki bir programın windows işletim sistemli telefonda çalışması mümkün değil İkisi de windows için olsa da mobil sürümü ayrı olmalı doğru mu?
ÖNEMLİ NOT:
Yukarıdaki özeliklere baktığınızda ve gönlümdekini sorarsanız windows işletim sis. olan bir nokia lumia bana daha uygun gibime geliyor Ama windowsta uygulama çok sınırlı artacak diyorlar ancak ne zaman işe yarar birşeyler gelir bilmiyorum. Örneğin 3. maddede yazdığım postür analıiz programını hâlâ bulamadım. Yine de önerir misiniz?
HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER