hangi islemsiciyi tavsiye edersiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
hangi islemsiciyi tavsiye edersiniz
arkadaslar masa ustu pc nin kasasini deyistirdim simdi ana kart ram ve islemcide
anakarti
ramlari
almayi dusunuyorum fakat islemcide kararsizim hangisi daha uygun olur
psu 650w ekran karti 1gb amd hd 6750 windows 8 64bit isletim sistemi kasada AEROCOOL XPredator
simdiden yardimlariniz icin tesekkur ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
amd alıcaksan tirinity a10 işlemci var onun dışında i5 alabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: eskbxl
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bak dostum burda işlemciler var fiyatlarıyla beraber

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
:rica:

everest22

everest22

Üye
intel i7 alirsan huzura erersin paran yoksa i3 al oc yap iyi bi ekran kartiyla i3 hala yaşiyor

• Beğen
Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
  • Beğen
everest22

everest22

Üye
cok sagolun para yonununden cok bir sikinti yok tek sorum kendi arasinda i7 modelleri var hangisini oneririsiniz.

para yonunden sikintin yoksa detayli olarak [h=4] [/h]Madem sıkıntı yok işlemcimiz 1.200 tl civarindadir 6 çekirdektir oc ye uygundur 4.2 ghz stabil denendi,
- - - Eklendi - - -

tesekkur ederim ama neden bahsettiginizi anlamadim

arkadaş demek istiyor ki anakartin desteklemez

- - - Eklendi - - -

birde soru sorayim işletim sistemin win8 miş benmde win8 ama ufak tefek sorunlarim var mesela pcyi açik biraktiğim zaman 4-5 saat geçince geldiğimde ses çikmior sesi onarmam gerekiyor alttan bu ufak bi problem halledilebiliyor

ama internette telefondan usb ile bağlaniyorum 2 işletim sistemim var win7 - Profesionel 64 bit -win 8 pro 64 bit

amlum online oyunlar da internet olmassa olmaz ancak win 7 de 3 hafta pc açik kalsada telden internet gidmiyor ama win8 de her 5 saatte bir net gidiyor mobil olmasindan dolayi win 8 e uygun driver olmamasi gibi şeyler soylenebilir ama 5 saat sorunsuz kullandıktan sonra yada 6-7 saat değişken bir zaman araliğinda gidiyor ve yenile yapmam gewrekiyor :( off sinir bozucu bu 2 problemi halledersek bende win8 den memnunum...

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
cok sagolun para yonununden cok bir sikinti yok tek sorum kendi arasinda i7 modelleri var hangisini oneririsiniz.

- - - Eklendi - - -

tesekkur ederim ama neden bahsettiginizi anlamadim
everest22 nickli arkadaşa demiştim kardeşim ama sana işlemci olarak intel i5 öneririm intel i3 biraz eski ama yinede iş yapıyor yapmıyor değil

• Beğen
eskbxl

eskbxl

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş demek istiyor ki anakartin desteklemez

- - - Eklendi - - -

birde soru sorayim işletim sistemin win8 miş benmde win8 ama ufak tefek sorunlarim var mesela pcyi açik biraktiğim zaman 4-5 saat geçince geldiğimde ses çikmior sesi onarmam gerekiyor alttan bu ufak bi problem halledilebiliyor

ama internette telefondan usb ile bağlaniyorum 2 işletim sistemim var win7 - Profesionel 64 bit -win 8 pro 64 bit

amlum online oyunlar da internet olmassa olmaz ancak win 7 de 3 hafta pc açik kalsada telden internet gidmiyor ama win8 de her 5 saatte bir net gidiyor mobil olmasindan dolayi win 8 e uygun driver olmamasi gibi şeyler soylenebilir ama 5 saat sorunsuz kullandıktan sonra yada 6-7 saat değişken bir zaman araliğinda gidiyor ve yenile yapmam gewrekiyor :( off sinir bozucu bu 2 problemi halledersek bende win8 den memnunum...

bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim .
soruna gelince bende ses sorununu 4gb ram a cikinca yapiyor onuda anakart 4gb rami desteklemiyormus o yuzden 3gb ramde kullaniyorum bu yuzden anakarti deyistirecem.
yanliz ne takarsam takayim otamatik halletti oyle bekleme modundan sonrada hic ses sorunu yasatmadi.

- - - Eklendi - - -

everest22 nickli arkadaşa demiştim kardeşim ama sana işlemci olarak intel i5 öneririm intel i3 biraz eski ama yinede iş yapıyor yapmıyor değil

cok tesekkur ederim herhangibi bir i5 alsam olur yani. cunku bir suru modeli var.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim .
soruna gelince bende ses sorununu 4gb ram a cikinca yapiyor onuda anakart 4gb rami desteklemiyormus o yuzden 3gb ramde kullaniyorum bu yuzden anakarti deyistirecem.
yanliz ne takarsam takayim otamatik halletti oyle bekleme modundan sonrada hic ses sorunu yasatmadi.

- - - Eklendi - - -

cok tesekkur ederim herhangibi bir i5 alsam olur yani. cunku bir suru modeli var.
Pek hatırlamıyorum ama intel i5 2500k diye bir model vardı galiba onu bir araştır derim :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...