hangi islemci pcde daha iyi core 2 quad mi yoksa i7 mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
hangi islemci pcde daha iyi core 2 quad mi yoksa i7 mi
bi b!k bildigim yok aydinlatin lutfen beni all in one pc alcam hangisi dha iyidir??

şu an sıfır bilgisayarlarda en düşük işlemci intel core i3 ... inter core duo 2 satılmıyor.sıfır olarak. bence i7 al çünkü çok iyi ve çok hızlı performans sağlar.en düşük ram olarakta 3 gb lık ram veriyorlar.

Reşwan

Emekli Yönetici
[h=1]2. Nesil Core i7 2600 3.40GHz tavsiyemdir[/h]

skynet

Üye
2 Nesil Core i7 2700K Çıkmış Bilginize...

Tabikede i7
Biraz tuzlu olur Ama İmkanın varsa Paraya Kıyıp Almanı Öneririm

>KoNaN>

Üye
Düşün; mobil Core i5 460M İntel Core 2 Quad 2.5 GHz den daha hızlı oyunu yükledi. Masaüstü 2. Nesil Sandy Bridge tabanlı bir i7 alırsan sonuçları mükemmel olur. Core 2 quad lar eskisi artık düşünme bile

i7 tabiki ama pahalı geliyorsa i5 de işini görür

I7 işlemcili pc 2 mılyardan aşşa toplanmaz sizin o dediğiniz işlemciye 3 gb 4 gb ram gitmez en aşaş 8gb olcakki o işlemciye bişeye benzesin ekran kartın güzel olucak sana tavsiyem benim gibi intelcorei5 2400 al çok güzel işemcidir 4 çekirdek 3.1 ghz 6mb önbellek ve turbo boost teknolojisi ile 3.4 e kdr çıkabiliyor sen geen bildiğini yap ama intel işlemciden şaşma ben bunu bilir bunu söylerim

3.nesil intel core serisi çıkıyor onları bekleyin zamanınız varsa

>KoNaN>

Üye
bence beklemye gerek yok i7 herhangi bir işlemci hiçbir probleme kasmaya neden olmayacagı ıcın 3. nesılde alsan 1. nesılde alsan farkı hıcbır zaman anlayamayacaksın. oyunlardakı kasmalar ekran kartından kkaynaklanır %90.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...