hangi islemci pcde daha iyi core 2 quad mi yoksa i7 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anti-apple

Üye
    Konu Sahibi
hangi islemci pcde daha iyi core 2 quad mi yoksa i7 mi
bi b!k bildigim yok aydinlatin lutfen beni all in one pc alcam hangisi dha iyidir??

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
şu an sıfır bilgisayarlarda en düşük işlemci intel core i3 ... inter core duo 2 satılmıyor.sıfır olarak. bence i7 al çünkü çok iyi ve çok hızlı performans sağlar.en düşük ram olarakta 3 gb lık ram veriyorlar.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
[h=1]2. Nesil Core i7 2600 3.40GHz tavsiyemdir[/h]

skynet

Üye
2 Nesil Core i7 2700K Çıkmış Bilginize... :aha:

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Tabikede i7
Biraz tuzlu olur Ama İmkanın varsa Paraya Kıyıp Almanı Öneririm

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
Düşün; mobil Core i5 460M İntel Core 2 Quad 2.5 GHz den daha hızlı oyunu yükledi. Masaüstü 2. Nesil Sandy Bridge tabanlı bir i7 alırsan sonuçları mükemmel olur. Core 2 quad lar eskisi artık düşünme bile

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
i7 tabiki ama pahalı geliyorsa i5 de işini görür

CmptrCanavarı

CmptrCanavarı

Üye
I7 işlemcili pc 2 mılyardan aşşa toplanmaz sizin o dediğiniz işlemciye 3 gb 4 gb ram gitmez en aşaş 8gb olcakki o işlemciye bişeye benzesin ekran kartın güzel olucak sana tavsiyem benim gibi intelcorei5 2400 al çok güzel işemcidir 4 çekirdek 3.1 ghz 6mb önbellek ve turbo boost teknolojisi ile 3.4 e kdr çıkabiliyor sen geen bildiğini yap ama intel işlemciden şaşma ben bunu bilir bunu söylerim

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
3.nesil intel core serisi çıkıyor onları bekleyin zamanınız varsa

>KoNaN>

>KoNaN>

Üye
bence beklemye gerek yok i7 herhangi bir işlemci hiçbir probleme kasmaya neden olmayacagı ıcın 3. nesılde alsan 1. nesılde alsan farkı hıcbır zaman anlayamayacaksın. oyunlardakı kasmalar ekran kartından kkaynaklanır %90.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt