Hangi GSM operatörünü tercih etmeliyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
Hangi GSM operatörünü tercih etmeliyim?
İyi günler arkadaşlar :)

2-3 güne kadar yeni almış olduğum Galaxy W elime geçecek ve doğal olarak internet ihtiyacım doğacak. Şu an kullandığım bir avea hattım var, 9 tlye 11bin sms veriyor ancak internet ve azda olsa konuşma süresi olan bi paket ihtiyacım doğdu, bu kadar sms fazla bana gerek yok yani smsten kısıp internete ve dakikaya veren bi paket lazım.

Araştırdığım kadarıyla aveada en avantajlı tarife 19luk tarife; heryöne 1000 sms 1gb internet ve avea içi 1000 dk veriyor, eğer avea içi değilde heryöne 1000 dakika verip paket fiyatını 30 tl yapsalar hiç beklemeden o pakete geçerim ancak şu an için yedekte tutuyorum bu paketi.

Vodafoneda önceden Cepnet vardı sınırsız internet veriyordu ancak abonelik süresi kapanmış ne yazıkki, biraz araştırsamda vodafone a yabancı olduğum için pek anlayamadım hangi paket veya paketler daha iyidir?

Turkcell ise en son düşündüğüm ihtimal açıkçası bakmadım bile çünkü ne yazıkki babam ya avea kal yada vodafone a geç diyor kendisi vodafone olduğu için ancak bu dediğim özellikleri karşılayabilecek bir paket varsa Turkcell e de bi şekilde geçebilirim.

Zahmet edip okuduğunuz ve vereceğiniz tavsiyeler için teşekkürler ederim :)

phasan

phasan

Üye
ogrenciysen avea 19 tarifeye geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt