Hangi Efekt dosyası ne işe yarıyor ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Efekt dosyası ne işe yarıyor ?
Arkadaşlar güzel hızlı bir efekt buldum ancak beğenmediğim sadece 3 özelliği var bunları başka temalardan değiştirmek istiyorum ancak hangi dosya nerenin bilmiyorum :(

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektleri
Ekranın yan dönüşündeki efekt
Ve seçenekler butonuna bastığımda arkada yazılar saçma sapan dönüyor bu efektleri değiştirmek istiyorum ilgili dosyalarının adını söylerseniz sevinirim.

Teşekkrler.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Bende merak ediyorum birisi açıklarsa bende efekt yükleyeceğim

Febris

Febris

Üye
zoom efect 2 tavsıye ederim sistem modlama bolumunde var hıc kasmıyor..

52mrt1905

Üye
Arkadaşlar güzel hızlı bir efekt buldum ancak beğenmediğim sadece 3 özelliği var bunları başka temalardan değiştirmek istiyorum ancak hangi dosya nerenin bilmiyorum :(

Ev ekranlarının arasındaki geçiş efektleri
Ekranın yan dönüşündeki efekt
Ve seçenekler butonuna bastığımda arkada yazılar saçma sapan dönüyor bu efektleri değiştirmek istiyorum ilgili dosyalarının adını söylerseniz sevinirim.

Teşekkrler.

ev ekranı geçişlerini bilitorum effects dosyasıda 'activeidle_viewswitch_bg_image_to_image_slow' diye dosya vardır bunu aynı isimli dosya ile değiştirirsen olur

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
ev ekranı geçiş efektleri klasördekı ilk 20 dosya "activeidle" ile başlayan seçenekler ise "optionosmenu" ile başlayan dosyalar 4 tane olması lazım. Ev ekran dönüş efektleride "layoutswitch" olması lazım bundan emin değilim

diğer dosyaların da hangi efekti yaptığını bilsem güzel bi efekt hazırlayacağım ama bilmiyorum :( şimdilik bildiğim bunlar :oke:

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar hallettim.

Tüm yönleriyle beğendiğim bir efekt çıktı ortaya :)

Dostnametr

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşta bizde görelim deneyelim :)

Buyur dostum :)

----------Eklendi @ 15:20:20 ---------- Yazıldı @ 15:18:41 ----------

zoom efect 2 tavsıye ederim sistem modlama bolumunde var hıc kasmıyor..

Zoom efect 2 yi seviyorsan şuan paylaştığımı denemeni tavsiye ederim.

Zoom efect 2 üzerine kurulu ancak program başlangıçları ve menüye girişler değişik sadece.

Ayarlara , dosya yöneticisine vs girerken efekt koyduğum için hiç yuvarlak dönen simgeyi görüp beklemiyorsun.

Bberkan40

Üye
bunları nereye atcaz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt