Hangi dünyaca ünlü yıldız beşiktaş ve çarşı´ya övgüler yağdırdı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hangi dünyaca ünlü yıldız beşiktaş ve çarşı´ya övgüler yağdırdı?


Spor Toto Süper Lig´de Karabükspor´u 1-0 mağlup ederek ilk yarıyı 3.sırada tamamlayan Beşiktaş´ta 10 günlük tatil başlarken transfer sezonu da açıldı.

Son iki sezondur takıma kattığı yıldız isimlerle hem taraftarını mest eden, hem de dünyanın gündemine oturan Beşiktaş, Avrupa´da oynayan yıldızların dikkatini çekmeye devam ediyor.

İspanya´da yayın yapan bir radyo´da bugün yapılan bir yayında, Milli futbolcumuz Arda Turan´ın da formasını giydiği Atletico Madrid´te oynayan dünyaca ünlü Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego´nun sözlerine yer verildi.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Diego´nun Arda´ya, İstanbul , Beşiktaş, tribünler ve Türk futbolu hakkında görüşlerini belirttiği ileri sürüldü.

Radyo programında, Atletico Madrid´te forma giyen temsilcimiz Arda Turan´a Brezilyalı yıldız Diego´nun "Türkiye´deki futbol dikkatimi çekmeye başladı. Özellikle son yıllarda çok önemli yıldızlar ülkenize transfer oluyor. Özellikle Quaresma, Almeida ve Melo gibi üst düzey oyucular ülkenizde futbol oynuyorlar. İnternette dolaşırken Beşiktaş taraftarlarının videolarını gördüm. İnanılmazdı. Onlar önünde oynamak müthiş olsa gerek. Seninle de tanıştıktan sonra liginizi daha yakından takip etmeye başladım" dediği belirtildi.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Diego çok beğendiğim oyunculardan biri ...
Alex gittiği zaman Alex in yerini doldurabilecek bir yıldız oyuncu olarak görüyorum açıkcası...:)

Beşiktaşa giderse üzülürüm :D
 
  • Beğen
Tepkiler: delrico
haltie

haltie

Üye
Sevmiyorum bu adamı bencil.Başkası olsa Arda en az 3 gol daha atmıştı.Tek başına yıldız olmaya çalışıyor falcaoyu bitirdi.
 
jarhead034

jarhead034

Üye
Diego büyük oyuncu olabilirdi ama bencede cok bencil oynuyor kendını bır messı veya ronaldo sanıyor:):):):)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt