Hangi cep telefonu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ckeskin95

Üye
    Konu Sahibi
Hangi cep telefonu?
Arkadaşlar, ustalar, üstatlar, telefon konusunda sanırım herkesten farklı ihtiyaçlarım var. Onun için karar vermekte zorlanıyorum. Cevap verenleri kısıtlamamak adına aklımdaki telefonları burada belitmek istemiyorum. Şu an Wave2 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Çünkü:

• Öncelikle MS Outlook'la birebir senkronize olan bir telefona ihtiyacım var. Outlook senkronizasyonu deyince herkesin aklına e-posta senkronizasyonu geliyor ama benim bunun yanısıra bilgisayarımda çalışan outlook'la takvim, notlar, görevler, hatırlatmalar gibi uygulamaların da birebir senkronizasyonuna ihtiyacım var. (Bana göre Samsung, Wave2'de bu konuda tamamen çuvallamış. Bilgisayardaki veri alanlarıyla, telefon üzerindekiler bile tamamen farklı mesela.)
  • Telefonuma gelen çağrılarda arayan kimliğini Adı, Soyadı ile birlikte Şirket ve Görev bilgisini de göstersin istiyorum. (Çünkü telefonumda yaklaşık 1000 kişiye ait rehber kaydı var.)
  • Büyük ve Hassas Dokunmatik ekranlı bir telefon istiyorum. Ancak ekrana bir kalemle değil parmaklarımla dokunmak tercihim. Zira wave2 tercih etmemin en büyük nedeni bu idi. (Samsung'un Wave2'deki belki de tek başarısı ekranı bana göre)
  • Ve son olarak iyi ve hızlı çalışan dahili GPS ve navigasyon yazılımı. (Yazılımın ücretsiz olması önemli değil. Gerekirse tam sürüm vs. satın alırım. Hızlı çalışsın yeter. Zira Wave2 kendisiyle tanıştığımız günden beri "konum aranıyor" durumunda kendisi. :) )
  • Fiyat sınırlamam yok.
Fikirlerini söyleyeceklere, cevap vereceklere şimdiden teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt