BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu tamda beni anlatmış
Love Prince Üye BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu Genişletmek için tıkla ... tamda beni anlatmış
BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu Genişletmek için tıkla ... tamda beni anlatmış
Unstable01 Üye ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. hmm olablr..
-YARINIYOK- Üye Konu Sahibi Unstable01' Alıntı: ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. hmm olablr.. Genişletmek için tıkla ... eee doğum tarihi aynı olunca korkularda aynı olyor
Unstable01' Alıntı: ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. hmm olablr.. Genişletmek için tıkla ... eee doğum tarihi aynı olunca korkularda aynı olyor
Tuba.Erva Üye ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. abartmayın ya okadarda deıl
ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu. abartmayın ya okadarda deıl
sevimrecep Üye KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. Ne kadar doğru ama hepde korkularımla başbaşa kalmışımdır ne kötü...
KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. Ne kadar doğru ama hepde korkularımla başbaşa kalmışımdır ne kötü...
-Crazy Girl- Üye BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu ammda belalıymışım haaa
Revengeful Emekli Yönetici -Crazy Girl-' Alıntı: BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu ammda belalıymışım haaa Genişletmek için tıkla ... Bende başak ama uymuyor
-Crazy Girl-' Alıntı: BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu ammda belalıymışım haaa Genişletmek için tıkla ... Bende başak ama uymuyor
bybilal Üye OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu.YALAN beaa başkası ne der umrumda olmazda kodummu gömerim onu ama parasızlıği kimse istemez
OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu.YALAN beaa başkası ne der umrumda olmazda kodummu gömerim onu ama parasızlıği kimse istemez