Mobilator
Emekli Yönetici
Kullanmayı bilene şuan en doğru iş n9. Gökçen abi Lumia wp8 le alacam o gönlümde ayrı.
kullanmayı bilene her telefon güzel

Kullanmayı bilene şuan en doğru iş n9. Gökçen abi Lumia wp8 le alacam o gönlümde ayrı.

kullanmayı bilene her telefon güzel![]()
götürür yani kullanışlı ya bide tabi n9 da mezhep geniş çoğu sistem kurulabiliyoranlaşılan Lumiadan hepimiz caydık gibi...
- - - Eklendi - - -
Dayanmaktan kasıt?![]()

götürür yani kullanışlı ya bide tabi n9 da mezhep geniş çoğu sistem kurulabiliyoranlaşılan Lumiadan hepimiz caydık gibi...
- - - Eklendi - - -
Dayanmaktan kasıt?![]()

götürür yani kullanışlı ya bide tabi n9 da mezhep geniş çoğu sistem kurulabiliyor
- - - Eklendi - - -
götürür yani kullanışlı ya bide tabi n9 da mezhep geniş çoğu sistem kurulabiliyor![]()
aynenben de n9 yerine one x mi alsam:
seçim senin abi ikiside iyi.
wp8 i bekliyorum n9 kesinleşti alacağım.
android olmayaydı alırdım one xwp8 i bekliyorum n9 kesinleşti alacağım.

hayırlı olsun abi![]()
Sağolasın kardeşim. Sana da kesinlikle One X i öneririm.
Tegra'da manyakça oyunlar var, zamanla one x gelişir ama acilen ısınma problemine çare bulmaları gerekir diye düşünüyorum.
Sağolasın kardeşim. Sana da kesinlikle One X i öneririm.
geçen s3 ü inceledim güzeldi. One x ellerinde kalmamış gelcejmiş bi ara onuda incelicem
güncel mi diye bak güncel değilse hiç inceleme yanılırsın.
Gökçen abi one x dört çekirdeğe ihtiyaç halinde çıkıyor o yüzden çok ısınmıyor diye biliyorum.
ısınmalardan şikayetler var
artık işlemciler yüksek her cihaz ısınıyor ama aşırıysa bşey diyemem haberim yok fatih im hayırlısı hakkında.
Kullanan bir iki kişi var forumda ve çok ısınmasından şikayetçiler...
güncel mi diye bak güncel değilse hiç inceleme yanılırsın.
Gökçen abi one x dört çekirdeğe ihtiyaç halinde çıkıyor o yüzden çok ısınmıyor diye biliyorum.
Aynenısınmalardan şikayetler var

- - - Eklendi - - -
Aynen![]()
- - - Eklendi - - -
Aynen![]()

ne 1-2 kişisi
imzamdaki ana konuya bak 50 küsür kişiyiz.ısınmada çok aşırı değil ama var yinede.
durum ciddi ozaman o çekirdekler bir işe yaramıyor sanırım 
durum ciddi ozaman o çekirdekler bir işe yaramıyor sanırım
![]()