hangi amiral ?

bak bende şunu ekleyeyim htc kullanamıyor tegra yı yoksa yeni yeni kendine geliyor one x güncellemelerle zaten 4.1 ve tegra nın linux kerneli ile çok daha ileri seviyeye çıkar one x

güncelleme çıkarıyor ama biraz yetersiz

Uruloki

Üye
şu an için androidde yetersiz zaten 4.1 ile arayüzün ne hale geldiğini gördün sanırsam ki daha çok düzeltilecek şeyi var android in

One x tasarımı güzel, kamerası samsunga göre çok iyi ayrıca oyun için ideal bir telefon. Biraz daha geliştirilirse ideal bir telefon olabilir.

Uruloki

Üye

ama jelly bean linaro ile kodlanmadı mıydı ?

- - - Eklendi - - -

En iyisini yapmışsın

linaro bir rom aynı cm9 gibi ki aynı ekip tarafından yapıldı ama bir çok hata olduğunu söylüyorlar linaro için iptal etmeyi düşünüyorlarmış

MasteLaa

Üye
Tasarım kişiden kişiye değişir bence HTC ye gelecek güncelleme ile sorun problemi ortadan kalkıyor..Ben HTC alırdım bilmem yani benim fikrim

Araştır kardeşim.DH ekibi 51 dakikalık video yapmış.Üşenme izle.Tasarım olsun oyun olsun HTC One X eziyor.Yine de izlemeni tavsiye ediyorum veya iphone 5 i bekle.Dört çekirdek de olsa ios un yerini tutmaz

61semih

Üye
kavgaya meyil yaratacak yorumlar neden yaparsınız anlamam.
ortada bir gerçek var daha one x yeni çıkmışken 2 model daha çıkacağı söyleniyor bu söylentilerde genellikle doğru çıkıyor.
çıkıp çıkmayacağını kesin olarak ne sen nede ben bilebiliriz.sadece daha önceki izledikleri stratejilerden yola çıkarak böyle bir yargıya vardım bukadar kısa sürede yeni model söylentileride olması beni destekler nitelikte
saygılar

- - - Eklendi - - -

Tasarım kişiden kişiye değişir bence HTC ye gelecek güncelleme ile sorun problemi ortadan kalkıyor..Ben HTC alırdım bilmem yani benim fikrim
bencede hem tasarım hem kasa kalitesi olarak one x daha iyi bence dakat şarj olayı hayati önem taşıyor sırf bu etken yüzünden gs3 tercih edilebilir.hem yedek batarya ve sd kart ekleme avantajlarıda var.şarj cihazı taşımak yedek batarya taşımak kadar kolay olmuyor.yedek bataryayı cüzdana koyabiliyoruz fakat şarj cihazını koyamıyoruz.
şarjı beni yarıyolda bıraktıkran sonra istediği kadar şık olsun..
tabi benim düşüncem.s3 one x kadar güzel bir tasarıma sahip olmasada berbatta değil

Konu Sahibi
İz[Mir]Kan;4904202' Alıntı:
Araştır kardeşim.DH ekibi 51 dakikalık video yapmış.Üşenme izle.Tasarım olsun oyun olsun HTC One X eziyor.Yine de izlemeni tavsiye ediyorum veya iphone 5 i bekle.Dört çekirdek de olsa ios un yerini tutmaz

gerek sdn yi gerek dh yi izledim

Tepkiler: OttomaN TigeR