Matador03
Üye
bak bende şunu ekleyeyim htc kullanamıyor tegra yı yoksa yeni yeni kendine geliyor one x güncellemelerle zaten 4.1 ve tegra nın linux kerneli ile çok daha ileri seviyeye çıkar one x
htc one x mi samsung galaxy s3 mü ?
Bu soruyu son kez sizlere sormak istedim önerilerinize ihtiyacım var
şu an için androidde yetersiz zaten 4.1 ile arayüzün ne hale geldiğini gördün sanırsam ki daha çok düzeltilecek şeyi var android in
Linaro yapar gibime geliyo ki zaten yaptılar gerçi
One x tasarımı güzel, kamerası samsunga göre çok iyi ayrıca oyun için ideal bir telefon. Biraz daha geliştirilirse ideal bir telefon olabilir.
evet wp8 li bir telefon bekleme kararı aldım kardeşim...sen karar verdinmi gökçen abi
linaro iptal gibi bir şey pek bir şey bekleme onlardan
evet wp8 li bir telefon bekleme kararı aldım kardeşim...
ama jelly bean linaro ile kodlanmadı mıydı ?
- - - Eklendi - - -
En iyisini yapmışsın
Tüh ya
linaro bir rom aynı cm9 gibi ki aynı ekip tarafından yapıldı ama bir çok hata olduğunu söylüyorlar linaro için iptal etmeyi düşünüyorlarmış
kavgaya meyil yaratacak yorumlar neden yaparsınız anlamam.
XL in sadece LTE modeli olduğunu anlaybilirsin biraz araştırırsan sonuçta X de LTE desteği yok ee aynı cihazın sadece LTE modellisini çıkarıyorlar ayrıca XXL de kesin değil sadece bir fotoğraf koyulmuş o kadar nice fotolar gördük biz bu zamana kadar yani az biraz dikkatli olsanız her şeye atlamasanız olmaz mı
bencede hem tasarım hem kasa kalitesi olarak one x daha iyi bence dakat şarj olayı hayati önem taşıyor sırf bu etken yüzünden gs3 tercih edilebilir.hem yedek batarya ve sd kart ekleme avantajlarıda var.şarj cihazı taşımak yedek batarya taşımak kadar kolay olmuyor.yedek bataryayı cüzdana koyabiliyoruz fakat şarj cihazını koyamıyoruz.Tasarım kişiden kişiye değişir benceHTC ye gelecek güncelleme ile sorun problemi ortadan kalkıyor..Ben HTC alırdım bilmem yani benim fikrim
İz[Mir]Kan;4904202' Alıntı:Araştır kardeşim.DH ekibi 51 dakikalık video yapmış.Üşenme izle.Tasarım olsun oyun olsun HTC One X eziyor.Yine de izlemeni tavsiye ediyorum veya iphone 5 i bekle.Dört çekirdek de olsa ios un yerini tutmaz
Ben de izledim ama hiç içime sinmedi...gerek sdn yi gerek dh yi izledim
Ben de izledim ama hiç içime sinmedi...
Ee sen nasıl bir sonuca yaklaştın?aynen öyle abi
Ee sen nasıl bir sonuca yaklaştın?
bugn s3 baya bi inceledim . Arayüz ve tasarım hariç çok güzel bence. Ama one x ellerinde kalmamış gelcekmiş kısmetse geliğinde indelicem abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?