hangi amiral ?

61semih

Üye

artık her cihazın amiralliği 1 sene ötesi hikaye. Ben de one x derim

Htc de artık senede bir amiral üretecek.

bunlara ne dersin ?

one x piyasaya çıkalı daha ne kadar oldu üstüne 2 tane yeni amiral gemisi.....

senelerdir htc den gördük bunu
sensation sensation xe,xl vb.. arayüzü,şıklığı,kasa kalitesi istediği kadar iyi olsun 1800tl verip bir telefon alıyorsan 2 ay sonra papucu dama atıldıktan sonra tercih etmem ben.

ben one x derim şahsen tegra var oyun oynarsan işine yarargerçi ikiside işini görür s3 alırsan çakıl mavisi al...

xxl de tegra yok islemci farki 0.1 ghz onun aciginida x modelindeki 5. cekirdek kapatr ayni seyi nokiada yapmisti n8 den sonra e7 c7 n9 cikti ama n8 hala onlara gore iyi bunun gibi yani

Uruloki

Üye

XL in sadece LTE modeli olduğunu anlaybilirsin biraz araştırırsan sonuçta X de LTE desteği yok ee aynı cihazın sadece LTE modellisini çıkarıyorlar ayrıca XXL de kesin değil sadece bir fotoğraf koyulmuş o kadar nice fotolar gördük biz bu zamana kadar yani az biraz dikkatli olsanız her şeye atlamasanız olmaz mı

Konu Sahibi
xxl şuan sadece protip

Uruloki

Üye

ne var söylesene performans mı diceksin yeni kernelle yetişti özel kernelle geçti tasarım desen kimse s3 ü beğenmiyor(he zevk meselesi) kamera mı o da değil ses mi ikisindede wolfson ses çipi var ee ne kaldı geriyor bir artılabilir hafıza mı

İkisini de inceledim.

1) Ozel kernel falan anlamam orjinal neyse o dur. O yuzden performans S3
2) tasarim one x
3) batarya cikisi ve artirilir hafiza
4) tarayici performansi
5) oyun performansi
6) arayuzde akicilik

Bu kadari yeter sanirim.

su sitedeki kavgalar bitmez ya ikiside telefon iste ufff sıktı artik ya

Uruloki

Üye

İkisini de inceledim.

1) Ozel kernel falan anlamam orjinal neyse o dur. O yuzden performans S3
2) tasarim one x
3) batarya cikisi ve artirilir hafiza
4) tarayici performansi
5) oyun performansi
6) arayuzde akicilik

Bu kadari yeter sanirim.

1)tamam özel kernel anlama yeni çıkacak orjinal kernelle yine geçer her türlü
4)ikisindede google chrome aç bakayım kim önde onu gör bakalım birde
5)oyun performansı deme bana yine düzeltildi onlarda
6)bu da düzeltildi ki s3 ün sallama touchwiz ini arayüz bile diyemeyiz sense 4 ün yanında

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Ben senin kullandığın one x in güncel olduğuna inanmıyorum.

Hitap tarzina dikkat once.

1)Sanmiyorum sadece yaklasir
2)One x alev alev yanar eminim 15 dk nette gezip de bu kadar isinan cihaz gormedim.
3)duzeltilmis halinde kullandim.cihazi fruit ninja bile kasma yapmasi mi duzeltilmis hali allah askina
4)Sen deme biz diyoruz ve sense den daha akici calisiyor yediremiyorsaniz siz touchwiz e arayuz demeyip kendinizi kandirmaya devam edin

- - - Eklendi - - -

Ben senin kullandığın one x in güncel olduğuna inanmıyorum.
Ozellikle kontrol ettim gunceldi. İstar inan ister inanma.

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

XL avrupa için lte li model tek farkı o ülkemizde satılmaz bile. XXL de sadece dedikodu.

Uruloki

Üye
matador yapma allah aşkına yana ciha bir kere s3 fruit ninjanın ise thd versiyonunu yükle ayrıca yeni kernelle yani bug dolu bir kernel neredeyse aynı puanı alıyor az elden geçirilmişi ile fark atıyorsa nasıl bir geçememe durumu anlamış değilim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

s3 sürekli 4 çekirdekte one x ihtiyaç halinde sence hangisi yanar? Hangi mağazada inceleme yapıyorsun merak ettim ama seninki incelemeden çok karalama kampanyası gibi.

Gecmiyor yakin puan aliyor konuda bile var , bana ne ki isterse thd olsun 2.000 vericem bir de kasma gorucem oldu cigerim

- - - Eklendi - - -

s3 sürekli 4 çekirdekte one x ihtiyaç halinde sence hangisi yanar? Hangi mağazada inceleme yapıyorsun merak ettim ama seninki incelemeden çok karalama kampanyası gibi.

Yalan falan atmiyorum siz burda sacma sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

Telefoncumda inceledim. Bundan sonra isterseniz inanmayin anladim ki biseye koru korune baglaniyosunuz. Neyse ya yormuyorum kendimi.

- - - Eklendi - - -

Yalan falan atmiyorum siz burda sacma sekilde yargiliyorsunuz insanlari.

Telefoncumda inceledim. Bundan sonra isterseniz inanmayin anladim ki biseye koru korune baglaniyosunuz. Neyse ya yormuyorum kendimi.

Uruloki

Üye
allah aşkına xda ya gir bak ne oluyor yakın puan aldığı hali alpha kernel beta bile değil yakın puan alan bu xda dakiler ise elden geçirmiş resmen farka boğuyor cihazı sonra diyorsun ki fruit ninja kasıyor ikisini bağla 1080p ye s3 e de yükle tegra driver aç shadowgun thd bak bakalım hangisi kasıyor o zaman anlarsın

@matador03 seni 2 gündür takip ediyorum SALLIYOSUN