Mobilator
Emekli Yönetici
Tasarımı vs ne kadar iyi olabilirse olsun. Ben bataryasını çıkaramadığım telefon almam. + one x şarzı az gidiyor şarz benim için önemli
Zamanında bende çok düşündüm galaxy s3 - one x arasında 2gün önce s3ümü aldım beyaz renk şimdi mutluyumsanada s3 öneririm. Tabi karar senin kararın
telefon: yakında 4s
yorumda: S3
kamera, ekran, gpu gibi yönlerden üstün. tasarımıda daha iyi. bu benim fikrim yani.
telefon: yakında 4s
yorumda: S3
one x in gpusu daha iyi olması lazım. S3 ki eski değil mi
Pardon da bu seni ilgilendirir mi ?One x i gordugumde istiyordum kullaninca sogudum avatari degistirmeye usendigim icin boyle , 4s i istiyorum fakat bugun aklim s3 e kaydi. Bir daha da sacma sapan yorum yapma benim cevaplarima.
- - - Eklendi - - -
Mali 400 un yenilenmis hali oc lu filan
eski gpu yu oc edip yedirdiler millete. Ayrıca biraz sakin olursak iyi olur,hakaret etmeyelim.
Pardon da bu seni ilgilendirir mi ?One x i gordugumde istiyordum kullaninca sogudum avatari degistirmeye usendigim icin boyle , 4s i istiyorum fakat bugun aklim s3 e kaydi. Bir daha da sacma sapan yorum yapma benim cevaplarima.
SIII akıyoriksinide kullandım elime alıp htc kasarken s3 de bu söz konusu olmadı
herkes atıyo sen fırlatıyon ya
1.si Bu beni ilgilendirmez ama sana bununla ilgili soruda soradım cevapta istemedim.
2.si Forum gibi herkese açık bir yerdesin kötü bir şey de demedigim halde neden bir insan böylesine sinir dolu ve aşşalarcasına yorum yapar bilemem
3.sü Özür dilerim yaa yalnışlık yaptık ...
sen buralarda bu şekilde gezme sana kötü bir şey yapmadım ve konuyuda dagıtmadım ... benim gibi davranmayıp kaptıran çıkarsa çok şaşırabilirsin... dikkatli olCunku 2 oldu yaptigin.
sen buralarda bu şekilde gezme sana kötü bir şey yapmadım ve konuyuda dagıtmadım ... benim gibi davranmayıp kaptıran çıkarsa çok şaşırabilirsin... dikkatli ol
Dikkat et o tehditleri yedirirler sana.
bak işte ya arkadaş ben sana tehdit mi ettim şimdi özür bile diledim illa ki neden uzatasın geliyor diyorum ki benim gibi özür dilemeyen olabilir diyorum anlatabildim mi ? tehdit nereden çıktı illa ki dövüş mü istiyorsun sen anlamadım iyice kafam karıştı şuan ... diyorum ki benim gibi özür dilemeyen biri de olabilir diyorum böle dikleşmeyle olmuyor bu işler...???
S3 aldm hic pisman degilim herkes elestiriyor ama bn tasarimini cok begendim ozellikle beyazi ayri bir guzel htc de batarya ve hafiza konusu cok skntili kart yuvasi ble yok iyi telefon ama galaxy s3 daha iyi hemde daha gucunu gostermemisken
uyesbi girişi var hğardaş
USB ile hafizanin ne alakasi var anlamadim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?