hangi amiral ?

Konu Sahibi
hangi amiral ?
htc one x mi samsung galaxy s3 mü ?
Bu soruyu son kez sizlere sormak istedim önerilerinize ihtiyacım var

61semih

Üye
one x in amiralliği en fazla 1-2 ay sürer sonra eskitir one x modelini.samsung öyle değil

Tepkiler: Ellemon

R.A.M

Üye
Ben one X diyorum sadece s3'den kamerası iyi değil üstelik tegra 3 chipset var.

- - - Eklendi - - -

HTC arka arkaya çok telefon çıkarıyor sağı solu belli olmaz

Mobilator

Emekli Yönetici
one x. htc yeni model çıkarsa bile şu an one x s3'ten iyi bence.

Daha neyi acikliycak one x s3 ten iyi ya ben s3u hala s2 gibi goruyorum

Bende One X'i seçerdim.Daha iyi olmasa bile daha sempatik geliyor

Elektr0

Üye
One x iyi yönleri
1.kamera
2.ekran
3.tasarım

S3 ün iyi yönleri
1.tarayıcı
2.batarya

Ben s3 diyorum s1 s2 s3 kullanici olarak hic de pisman olmadim.olacagimida sanmiyorum.

Elektr0

Üye
Ben s3 diyorum s1 s2 s3 kullanici olarak hic de pisman olmadim.olacagimida sanmiyorum.

ama bu senin için geçerli herkez senin gibi düşünmeye bilir. Örnek olarak kimse S3 e kötü demez ama kullanıcı tasarımını begenmeyebilir..

Ellemon

Üye
Tasarımı vs ne kadar iyi olabilirse olsun. Ben bataryasını çıkaramadığım telefon almam. + one x şarzı az gidiyor şarz benim için önemli
Zamanında bende çok düşündüm galaxy s3 - one x arasında 2gün önce s3ümü aldım beyaz renk şimdi mutluyum sanada s3 öneririm. Tabi karar senin kararın

Bencede one x s3 den daha güzel. En nefret ettiğim marka samsungu s2 ile benimsemiştim s3 de gene bozuttular.

ama bu senin için geçerli herkez senin gibi düşünmeye bilir. Örnek olarak kimse S3 e kötü demez ama kullanıcı tasarımını begenmeyebilir..

Tabiki orasi oyle htc kullanmadim hic , bence s3 her ihtiyacini karsilar bi android kullanicisinin kamera ekran tarayici performans vs vs bunlari gecip gorsel e bakinca o kisiden kisiye degisir resimlerden gordugum kadari il le soyleyim on x hic hos gorunmuyor ekran kamera performansi hakkinda bisey diyemem bilgim yok ama pil degismemesi hicde göz ardi edilecek bi eksik deil bence.yanlis anlasilmasiin samsung fan ligi falan yapmak deil niyetim

TeAmo42

Üye
samsung 1 sene boyunca amiral ama htc kısa süre amiral.

SIII akıyor iksinide kullandım elime alıp htc kasarken s3 de bu söz konusu olmadı