HandyBulkSMS Lite v.1.0 -

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
HandyBulkSMS Lite v.1.0 -
HandyBulkSMS Lite v.1.0 -NieX

Are you a business man? * Like to do your sms marketing anywhere and any time? * Don't have PC? or tired of using PC for marketing? want to reach your customer in smart way. 'HandyBulkSMS-Lite' makes your marketing as more easier way.Import your contact form Excel sheet as CSV & start your marketing in a minute.Don't need to buy bulk sms..use your own network carrier.only need is "Mobile & unlimmited free sms" from your carrier...

Google Türkçe Çeviri: aNL Tarafından Eklenmiştir.

Eğer bir iş adamı mı? * Like senin sms her yerde ve her zaman pazarlama yapmalı? * PC yok mu? ya da pazarlama için PC kullanarak yorgun? akıllı şekilde müşteriye ulaşmak istiyorum. 'HandyBulkSMS-Lite' daha kolay CSV ve bir minute.Don mi gerek toplu sms satın almak .. carrier.only gerek kendi ağ kullanımda "Mobil sizin pazarlama başlangıç olarak iletişim formu Excel sayfası way.Import olarak pazarlama yapar Operatörünüz & unlimmited ücretsiz sms "...
http://www.maxicep.com/#top

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: halil ibrock ve anl_tr

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler :good: Konuda açıklama olmadıgı için ben googledan çeviri ekledim lütfen paylaşımlarımızda bir miktar açıklama ekliyelim...

Dosyalar Eklendi

:türkiye1:

ayetullah25

ayetullah25

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum bazen olur böyle şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt