"Handwave" s60v5 Mobil cihazınızı uzaktan el hareketlerinizle kontrol edin.

Sponsorlu Bağlantılar

doukann

Üye
Ya bu uygulamayı signed yapıp upload edebilirmisiniz nokia 5800 sertifika hatası veriyor ve sertifika veren çin sitelerinede güvenmiyorum pek :) Hack falanda anlamam pek elinizdeki programlarla falan bunu signed yapın lütfen çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu :)

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu uygulamayı signed yapıp upload edebilirmisiniz nokia 5800 sertifika hatası veriyor ve sertifika veren çin sitelerinede güvenmiyorum pek :) Hack falanda anlamam pek elinizdeki programlarla falan bunu signed yapın lütfen çok merak ediyorum nasıl bir şey olduğunu :)

Hack programlarını kullan anlattım orda örnek secman :megafon::nono:

doukann

Üye
Maalesef o secmanin başında AppTRK diye bi uygulama var onu telefonum çalıştırmıyor hata veriyor telefonum Nokia 5800 ve yapamayan bazı arkadaşlarda var şunun signed halini upload edemezmisiniz?

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef o secmanin başında AppTRK diye bi uygulama var onu telefonum çalıştırmıyor hata veriyor telefonum Nokia 5800 ve yapamayan bazı arkadaşlarda var şunun signed halini upload edemezmisiniz?

Secmandan başka hack programları da var :)

sidarka

Üye
sağol

By ZeNGiN

Üye
teşekkürler deniycem hemen...

emrelalelii

Üye
bende n73 var ben yükleyemedim arkadaşlar sertifika hatası diyor yapan biri varsa bana msn den atabilirmi [email protected]

FoLdeEr

Üye
Hayırlı geceler ark lar..herşei yaptım güzel (veya ben yaptım sanıyorum ) xD dosyayi açiorm tam yükleme sırasına geliyor.. istenen uygulama erişime izin verilmedi.. diyor neden acaba bi bilgi verirmisiniz :S Telefonum 5800..

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi

Önemli değil :)

teşekkürler deniycem hemen...

Dene güzel bir uygulama memnun kalırsın :)

--------------- Ekleme ---------------

bende n73 var ben yükleyemedim arkadaşlar sertifika hatası diyor yapan biri varsa bana msn den atabilirmi [email protected]

:megafon:Koskoca program unsigneddır dedik.Secman Programıyla telefonunu hackle ondan sonra yükle ben n73te kullanıyorum :nono:

Hayırlı geceler ark lar..herşei yaptım güzel (veya ben yaptım sanıyorum ) xD dosyayi açiorm tam yükleme sırasına geliyor.. istenen uygulama erişime izin verilmedi.. diyor neden acaba bi bilgi verirmisiniz :S Telefonum 5800..

Uygulamayı sertifikalandırdın mı yada telini hackledin mi :)

recepkoyuncu

Üye
5800 yüklenmiyor

sarp14

Üye
Emegine sağlık

gsbaran

Üye
sertifikalandırdım yükledim kurdum çalıştırdım
menüde ve resimlerde tamm ama müzik değiştirmiyor 5800

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
    Konu Sahibi
sertifikalandırdım yükledim kurdum çalıştırdım
menüde ve resimlerde tamm ama müzik değiştirmiyor 5800

N73te değişiyor ama 5800 s60 v5 sürümü olduğu için ne değişir bilmiyorum :bilmm

bjk__murat

Üye
eet arkadasım dedıklerını yapıcaz da tele atılan uygulamalar yklenmıo kı dıerlerını yapalım

seyit822

Üye
indirdim saol

Üst Alt