Hamsterlar İle İlgili Herşey

Sponsorlu Bağlantılar

Yunkaai

Yunkaai

Üye
    Konu Sahibi
Hamsterlar İle İlgili Herşey
2 tür hamster vardır.Syran ve gonzales.Gonzalesler syranlara göre daha kücüktür ve yerlerinde durmazlar :) .Ben syran almanızı öneririm onlar daha tatlı ve uysaldır.

Hamterlar nasıl beslenir? Pet shoplarda yemleri var.İçinde çekirdek,mısır,buğday filan vardır.Yeşillikte verebilirsiniz ama fazla vermeyin ishal olmasınlar.Yemler ortalama 10 tl dir ve 1 aydan fazla gider.

Kafes seçimi nasıl olmalıdır? Kafesin tellerinin yatay olmasına dikkat edin.Kafeste bir çark,yemlik ve suluk olmalıdır.Kafes 2 katlı olursa iyi olur.Üst katında ev olan kafesleri tercih edin.Hamsterlar orada uyumayı severler.Bunların dışında hayvanın yayılabileceği bir alanda olmalı.Borulu kafeslerde var. Ortalama 2 katlı evli hamster kafesleri 30-40 tl dir.

Kafesin altına ne konmalı? Gazete veya herhangi boyalı matbaa ürünü koymayın.Bunları kemirip hasta olabilirler.A4 kağıdı tercih edin.Ayriyetten talaşlarda koyabilirsiniz.Arasında dolaşmayı severler.Yalnız talaşlar iri olmasın.

Hamsterlar nasıl hayvanlardır? Çok tatlılardır ve temizlerdir.Tuveletlerini hep kafesin aynı bölümüne yaparlar.Benimki evin içine yapıyordu :D. Kesinlikle fare değillerdir.Hamsterlarda yanaklarının iki tarafında keseler vardır.Yemekleri burda biriktirip yerler.O yüzden hiç onları yemek yerken göremezsiniz.Farelerde bu özellik yoktur.Ve masrafsız hayvanlardır.Kafeste durmayı severler.Birkaç güne bir yeşilliklere bırakabilirsiniz.

Sorusu olan burdan yada pm ile ulaşabilir.
 
x-scarface

x-scarface

Üye
Bi kaç görsel konsa iyi olurdu syran ve gonzales türlerinde.
 

Benzer Konular

kfahaa
Cevap
4
Görüntüleme
1K
kfahaa
Cevap
3
Görüntüleme
5K
CABBAR
Cevap
0
Görüntüleme
3K
CABBAR
haydaravısyon
Cevap
3
Görüntüleme
4K
PremiumWork


Üst Alt