hamster alıcam yardım edin :D

Konu Sahibi
hamster alıcam yardım edin :D
selamın aleykum abiler ablalar amcalar dayılar anneler babalar kardeşler olmadı annaneler şimdi hamster alıcam(fare demeyin tavsan sincap karısımı)
cok sirin seyler ama kac paradır bu hamsterlaer
hamster icin sunları alıcam

hamster
kafes
oyun topu
kostugu cemberler kac para tutar en fazla 80 tl civarım var

iOSait

Üye

abi bence almayın evde ne var ne yok kemirir biraz daha vahşi olmayan bi hayvana bakabilirsiniz yine de sizin tercihiinz

alma kardesim.. 2 sene baktm bende bir hamster'i.. bunlar kendini cok sevdiren sevimli hayvanlar oldugnde tam ona alismis oluyorsun cok kotu oluyor.. Benim verebilecegm tek tavsiye hamster alma ve bakma.. Ben cok uzuldum seninde uzulmeni istemem.. Ayrica birseyler kemirmeyi seviyor benim cok sevdigim ceketimin ic astarini kemirmisti gerci feda olsn ona keske yasasa su anda tamamen kemirse.

iOSait

Üye
rakun al amerikan rakunu ama biraz hirsiz bi hayvan evi karistirabilir kerata

iOSait

Üye
yok amerikada yaşayan bi hayvan ama türkiyede de satılıyor diye biliyorum gözleri siyah bişwy kamuflaj gibi googleye arat görürsün çok tatlı bişey hamstee gibi değil kedi gibi büyüklükte

hamster sevmem

- - - Eklendi - - -

hamster sevmem

Uhops

Üye
Muhbbet kuşu al

smatch

Üye
hamster besliyorum uzun süredir.
Dracule Mihawk dediği gibi kendini sevdiriyor , yokluğunda üzülürsün.
kemirme konusundada çok serbest bırakırsan kemirir sağı solu, benim 2-3 tane yastığımı kemirdi kerata
ama gerçekten çok severim hamsterları güzel hayvanlar.

FK5896

Üye
benim hayatımda bir kere sevme şansım oldu ondada tam severken tuvaletini yaptı kereta onu sevicem diye alırken bakımını da düşün mutlaka...

ben eskiden beslemiştim ve balık veya kuş beslemekten bence daha iyi ve paran yeterli tabi mamayı sürekli alıcaksın ve pahalı değil