^Hamiton'ın Yardıma İhtiyacı Yok^..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
^Hamiton'ın Yardıma İhtiyacı Yok^..
Macaristan GP'sinin galibi Heikki Kovalainen, sezonun geri kalanı için öncelikle hedefinin, şampiyona takipçisi Lewis Hamilton'u desteklemekten çok daha fazla yarış galibiyeti almak olduğunu söylüyor.



Fin pilot, "Daha fazla grand prix kazanma konusundaki isteğim %100. Lewis'e yardım etmek mi? Tüm söyleyebileceğim, onun yardıma ihtiyacı olmadığını düşündüğümdür."

"Yarışları kazanmak için yeterince güçlü olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle ona yardım etmeyi planlamıyorum. Eğer yarış kazanmak için şansım olursa bunun peşinden gideceğim. Hâlâ şampiyonadaki pozisyonumu geliştirmeye çalışıyorum ve takımın mesajı da bu. Kimseye yardım etmeye ihtiyacım yok."

"Onun gerçeten yardıma ihtiyacı yok. Kendisi başarabilecek kadar güçlü."diyor.

Kovalainen ayrıca sezona başladığından bu yana şimdi daha iyi bir sürüş yakaladığını söylüyor ve rakiplerini her grand prix'de biraz daha geliştiği konusunda uyarıyor.

"Kesinlikle her alanda daha güçlü hissediyorum. Daha iyi sürdüğümü ve aracı kullanmanın daha kolay olduğunu hissediyorum. Mühendislerimle birlikte çok sıkı çalışıyorum."

"Tüm paket uzun bir yol kat etti ve benim eğilimi devam ettirmeye ihtiyacım var. Daha iyi olacak."
"Daima öğrendiğimi düşünüyorum. Şu anda itibaren sonuçlarımı daha da geliştirmeyi bekliyorum.

Umarım, bu yılın başlarında yaşadığımız gibi şeyler yaşamayız. Umarım, şimdiki eğilimi devam ettirebiliriz ve umarım haftasonlarında kazasız bir şekilde alacağımız puanları maksimuma çıkartabiliriz. Bu çok iyi olur."
 


Üst Alt