Haluk.
Üye
Haluk.
Merhaba ben haluk. Bu konuda size kendimi tanıtacağım
belki diğerleri gibi uzun olmayacak hatta kesinlikle uzun olmayacak. Daha 13 yaşında olmam bunun için önemli bir etken. Pek fazla yazacak birşey bulamadım neyse başlayalım.
Malatya'lıyım
21 haziran 2000 de dünyaya Malatya'da geldim. Hayatımın neredeyse yarısını orada geçirdim diyebiliriz. 6 yaşımı doldurduğum sıralar İstanbula taşındık. Ordaki ilk ilkokulum Aşağı Dudullu İ.Ö.o oldu. Ve eğitimime orda devam ettirecekken 9-10 yaşlarımda ise yeni bir yere taşındığımızdan Mahir İz Orta Okuluna devam ediyorum ve önümüzdeki sene Orta son diye söylenen yani 8. sınıfa devam edeceğim. Meslek hedeflerimse ; doktor,futbolcu,astronot,öğretmen vs.vs.vs
yazdıkça alır başını uzar gider
İyi forumlar
belki diğerleri gibi uzun olmayacak hatta kesinlikle uzun olmayacak. Daha 13 yaşında olmam bunun için önemli bir etken. Pek fazla yazacak birşey bulamadım neyse başlayalım.Malatya'lıyım
21 haziran 2000 de dünyaya Malatya'da geldim. Hayatımın neredeyse yarısını orada geçirdim diyebiliriz. 6 yaşımı doldurduğum sıralar İstanbula taşındık. Ordaki ilk ilkokulum Aşağı Dudullu İ.Ö.o oldu. Ve eğitimime orda devam ettirecekken 9-10 yaşlarımda ise yeni bir yere taşındığımızdan Mahir İz Orta Okuluna devam ediyorum ve önümüzdeki sene Orta son diye söylenen yani 8. sınıfa devam edeceğim. Meslek hedeflerimse ; doktor,futbolcu,astronot,öğretmen vs.vs.vs
yazdıkça alır başını uzar gider

İyi forumlar

bende 18 yaşındayım