Haluk Ulusoy yine aday oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hellboy®

Hellboy®

Üye
    Konu Sahibi
Haluk Ulusoy yine aday oluyor
Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle yapılacak TFF Başkanlık seçimine Haluk Ulusoy'un yeniden aday olacağı öğrenildi..


Hasan Doğan'ın vefatı nedeniyle 22 Ağustos'ta yapılacak TFF Başkanlık seçimine Haluk Ulusoy'un yeniden aday olacağı öğrenildi. Ulusoy ve eski kurmayları bu akşam TFF eski başkanvekili Kemal Ünsal'ın oğlunun Ankara Atlı Spor Kulübü'nde yapılacak düğününde bir araya gelecekler. Ulusoy'un, kurmayları ve Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın'ın düğün öncesi bir toplantı yaparak strateji belirleyecekleri ifade edildi.

Eski başkanın çoğu kulüp başkanlarını ve delegeleri arayarak destek arayışına girdiği de bildirildi. Ulusoy'un adaylığını, önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

2 DÖNEM BAŞKANLIK YAPTI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için nabız yoklayan Haluk Ulusoy daha önce iki kez bu görevi yaptı. 1997 yılında Abdullah Kiğılı'dan görevi devralan Ulusoy TFF'nin 42. başkanı olarak 7 yıl boyunca bu koltuğa oturdu.

Döneminde A milli futbol takımıız 2000 Avrupa Futbol Şampiyonası'na ilk kez gitti. 2002'de ise Dünya üçüncüsü oldu. 2004'te Levent Bıçakçı başkanlık koltuğunu devralsa da 2006 yılında Ayhan Bermek ile girdiği başkanlık yarışını 7 oyla kazanarak yeniden bu görev geldi.

Şubat 2008'de Hasan Doğan 237 delegenin 222'sinin oyunu olarak başkan seçilirken Ulusoy'u tahtından etti. Ancak Doğan'ın vefatı ile Ulusoy yeniden göreve talip olma sinyalleri verdi. Ulusoy 22 Ağustos'ta seçilirse 4 dönem başkanlık yapan Orhan Şeref Apak'tan sonra 3 dönemle başkanlık yapan ilk ve tek isim olacak.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Futboldan elini kolunu çek artık:@ fanatik bir gs taraftarı olduğunu cümle alem biliyor...Neler yaptığınıda biliyoruz.... Futbol hariç ne yaparsan yap futbola elini sokma..:@.
 
leiche

leiche

Emekli Yönetici
şampiyon belimi ne ?

:nargile:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt