halk otobüsündeki olay

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
halk otobüsündeki olay
bugün mahallecek arkadaşlarla anlaştık bi yerde maç ayarladık yalçın ben tugay bide mustafa otobüse binicektik tugayın parası yokmuş onu otobüse gizlice sokucaktık neyse otobüs geldi tabi halk otobüsü içerde en az 60 adam var işte tugayı biz gizlice sokmaya çalıştık ama şöför görmüş tugayı otobüsü sağa çekti sonra yerinden aniden kalktı tugaya paranı ver evlat dedi tugayda vermiyorum moruk diye karşılık verdi tabi şöforunde üslubu değişti bi anda tugayın aile değerlerine küfretmeye başladı sonra ben devreye girdim şöföre bunun çok yanlış bir davranış olduğunu ima ettim şöför gidip torpido gözündeki sniperini alıp yere yattı bize ateş açacağını anlayınca yalçının belindeki tabancayı alıp otobüste havaya doğru üç el ateş ettim otobüste bi bağırış çağırış oldu sonra yalçın canını seven kaçsınnn lannn deyip belinin diğer tarafında bulunan tabancayı çıkardı şöföre doğru ateş etti ama bu gidip bi kadını vurdu kadın kanlar içinde bana doğru bakarak yere düştü tugay şaşkınlık içerisinde olup biteni seyrederken yalçın ve mustafa talimat verdim onlarda şöföre gitti otobüsü sür yoksa cinayet olur dediler şöför korku içerisinde otobüsü son hız sürmeye başladı derken arkamızdan kırmızı bi vosvos geldi arabanın içerisinde demin yalcının vurduğu kadının kocası ve 7 tane çocuğu vardı adam sağ sol yaptı bizim otobüs dengesini şaşırdı işte sonra adam otobüsün tekerine ateş etti otobüsün tekerlerinden bi tanesi patladı otobüs yine sağ sol yaptı ve dengesini kaybetti yoldan çıkarken bizde 4ümüz kapıyı tekmeleyip açtık ve atladık arkamızdaki vosvos ve otobüs taklaya geldi o an hala gözümün önünde ya off çok kötüydü yalçın ve tugay vosvostakılerle beraber 68 kişinin ölümüne sebep olduğunu sanıolar yalçın ve tugay günde 50 mg antidepresan içiolar arada mevzusu geçince bende alıyorum sizce ne yapmalıyım yardım edin lütfen :S

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence sen bir doktora görünmelisin veya bir çizgi film yapımcısı ile görüşmelısin, hayal gücün çok güçlü ...

Aziz™

Aziz™

Üye
yeni bir crazyjack akımı mı bu?
yada edwirt mi demeliyim?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Biraz daha gerçekci sallayabilirdin

Aziz™

Aziz™

Üye
buda başlar şimdi saçma sapan konular açmaya ya..

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uyanmalısın.

ebuş...

ebuş...

Üye
:kop:ya birazdaha inandırıcı senaryo yazabilirdin basarılarının devamını bekliyorz:kop: :kop::kop::kop:

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Abi neden banlamıyorsunuz ******************** ?:angry:

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
eyvallah

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Nerde Olduğumu Şaşırdım Maxiceptemi Yoksa ***** damı ? :kop:

aLone

aLone

Üye
ya espiri bunlar arkadaşlar gülün geçin:D

punqermojo

Üye
kardeşim bu kaç oluyor lütfens :S gerçek hayatında olup biteni anlatta bizde yardım edeLim ne bu ya :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...