Halitkirli (Halit abim) Albay olduuu!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halit abi ktlarm sni.hakkettn bnu.herkese yardm ettn.ondan ote cok yakin arkadasim gibi davrandin bana ve herkese. hersey icin sagol.

haltie

Üye
akıllım bende albayım
albay olmak önemli değil yeğen albaylığı ayın üyesi olduğun doğum gününün olduğu ve dizide oynadığın ayda almaK BEN NEYMİŞİM BE
halit abi ktlarm sni.hakkettn bnu.herkese yardm ettn.ondan ote cok yakin arkadasim gibi davrandin bana ve herkese. hersey icin sagol.

nedemek kardeşim herzamn sende çok iyi ve paylasımcı bi arkadassın sende albay olucaksındır

merty24

Üye
hayırlı olsun halit abi

Nadir

Emekli Yönetici
bende yeni evimize taşındığım ayda ayın üyesi olmuştum..senin gibi olamadık Halit..

Abi su lise belasi bir bitse suan attigm toplam mesaj sayisi kadar konu acar,yararli paylasm acardm ama bu kadar oluyor

Nadir

Emekli Yönetici
Abi su lise belasi bir bitse suan attigm toplam mesaj sayisi kadar konu acar,yararli paylasm acardm ama bu kadar oluyor
Tuncer canım lise bela değildir öyle düşünme o senin geleceğini belirliyor..geleceğin daha önemli her zaman burda paylaşım yapabilirsin ama her zaman vaktini geri getiremezsin..

haltie

Üye
bende yeni evimize taşındığım ayda ayın üyesi olmuştum..senin gibi olamadık Halit..

ben altın çağımı yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim liseyi alnının akıyla bitir iyi bi üniye gir zamnında olur sağlam rütbende olur nadir hocamız haklı
Tuncer canım lise bela değildir öyle düşünme o senin geleceğini belirliyor..geleceğin daha önemli her zaman burda paylaşım yapabilirsin ama her zaman vaktini geri getiremezsin..

Nadir

Emekli Yönetici
ben altın çağımı yaşıyorum

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim liseyi alnının akıyla bitir iyi bi üniye gir zamnında olur sağlam rütbende olur nadir hocamız haklı

ben bronz yaşadım anlaşılan..

Abi orda bn karstrdm elim surctu bn yurt yerne liseyi yazmsm.haklsn tabiiki abi.hayirlisi ile bitirip gsl bir univrte kazanmak tek hayalim. okulumda tam istedigm bolumde.bilgisayar proglamlama yazilim,web tasarm grafikerlik.

Nadir

Emekli Yönetici
evet güzel bölüm..İnşallah istediğin olur...

tragedie

Emekli Yönetici
Halit tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...