♥ Muck

Erol bu sanaHalit Kardeşim Doğum günün Kutlu olsun diğer arkadaşlar öpme felan işlerine girmiş delikanlı adam böyle öpme hareketleri felan bize ters kuru bir kutlama neyine yetmiyor

Sen benim doğum günümü unutmuş olabilirsin,gün boyunca kutlamamış olabilirsin ama ben seninkini unutmadım ve sözümü tutuyorum
iyi ki doğdun canım,iyi ki varsın..
♥♥
![]()

♥ Muck

_є_®_¢_α_N_;3000971' Alıntı:Doğum günün kutlu olsun..
Nice sağlıklı ve mutlu yıllara

pastasıda benden olsun hemencik yaptım
Sevdiklerinle beraber sağlık,huzur ve mutluluk dolu yıllara...
Doğum günün kutlu olsun...

Doğum günün kutlu olsun halit komutanım. Nice senelere sağlık huzur mutluluklar içinde bugünleri tekrar tekrar görmek ümidi ile inşallah.

doğum günün kutlu olsun halit abi nice yıllara![]()

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da benden![]()

Halit Kardeşim Doğum günün Kutlu olsun diğer arkadaşlar öpme felan işlerine girmiş delikanlı adam böyle öpme hareketleri felan bize ters kuru bir kutlama neyine yetmiyor
eyvallah kardeşim çok sağol
Gelir şimdi...

seneye görüşelim senle Halitben unutmadım nette yoktum o gün
minocum çok teşekkür ettim canım düşüncen için sağol![]()

nerde kalmıştık![]()
Haliiiiiiiiiiittttt pabucu yarım çık dışarıya doğum gününü kutlayalıııııııııımmm
yazmıştım konu kitlenmiş

oooo doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara![]()

Doğum günün kutlu olsun kadeşim. Nice mutlu senelere.![]()

nerde kalmıştık![]()
Haliiiiiiiiiiittttt pabucu yarım çık dışarıya doğum gününü kutlayalıııııııııımmm
yazmıştım konu kitlenmiş

seneye görüşelim senle Halit
rica ederim ne demek![]()

Çıkmış sobele...![]()

Kardeşim, arkadaşım, dostum, yılların eskitemediği ve asla eskitemeyeceği adam, başımın tatlı belası ...
Hayatında yeni bir yıla girmiş olmanı kutluyor ve her sonraki yılın bir öncekinden çok daha mutlu, huzurlu, başarı dolu ve hep sevdiklerinle birlikte geçmesini temenni ediyorum canım
Gönül ister ki hep bir arada, aynı çatı altında olabilmek ama yine de bu şekilde hissettiğimi bilmeni istiyor ve senin de zaten o şekilde hissettiğini bildiğimi bilmeni istiyorum.
Daha nice senelerini birlikte kutlayabilmemiz ve birbirimizin hayatında olması temennisiyle güzel kardeşim.
Doğum günün kutlu olsun David
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız