Halilin Karar Anı Nuriye teklif üstüne teklif

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Halilin Karar Anı Nuriye teklif üstüne teklif
"Ver artık kararını Halil"

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Kaiserslautern, milli oyuncusu Halil Altontop'a son uyarısını yaptı ve, ''En kısa zamanda kesin kararını ver'' dedi. Kulüp başkanı Rene C.Jaeggi, ligde 7 golle gol krallığında başta bulunan Halil Altıntop'a kulüp olarak en iyi olanakları sunduklarını belirterek, ''Karar vermesi için birkaç haftası var. Ne olacağını bilmek isitiyoruz. Kendisine yapmış olduğumu öneri en yüksek öneri. Bunun üzerine çıkamayız'' dedi.

Jaeggi, ayrıca Halil Altıntop'un 2 yıl daha kulüpte kalmasının kendisi için daha iyi olacağı düşüncesinde olduklarını ifade ederek, başka kulübe gittiğinde yedek kulübesinde oturması tehlikesi olduğunu vurguladı

Kaynak : AA

===============================================================
Nuri'ye teklif üstüne teklif

Türk futbolunun üç devi, tüm dünyanın konuştuğu Nuri Şahin'in peşine düştü. Peru'da düzenlenen 11. Dünya B Gençler Futbol Şampiyonası'nda 17 Yaşaltı Milli Takımımız'ın formasını giyen ve ortaya koyduğu futbolla büyüleyen Nuri, başta Beşiktaş olmak üzere Fenerbahçe ve Galatasaray'ı harekete geçirdi. Üç büyüklerin, Borussia Dortmund'lu genç orta alan oyuncusu için astronomik rakamları gözden çıkardığı ifade edildi.

Büyük mali sıkıntı içindeki Dortmund'un Chelsea'nin de transfer listesinde yer alan Nuri Şahin'i satarak ekonomik yönden rahatlamayı planladığı kaydedildi. Dortmund'da 16 yaşında forma giymeye başlayan ve Alman Ligi tarihinin en genç oyuncusu olan Nuri'nin Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Orta sahada görev yapan Nuri, bir dinamo görevi üstlenirken, markajcı ve golcü özelliği ile alkışlanıyor.

İki ödül birden aldı

Dünya Gençler Futbol Şampiyonası'nda oynadığı maçlarda 4 gol atıp, 2 de asist yapan Nuri Şahin, "Gümüş Ayakkabı" ve "Bronz Top" ödülünün sahibi oldu. Fatih Terim'in Milli Takım'a çağırdığı Nuri'den FIFA'nın resmi internet sitesi fifa. com da "Türkiye'nin ataklarına bir orkestra şefi gibi ritm veriyor" diye söz etti.

Kaynak : Fotomaç
 


AntiTuk

Üye
gerçekten öıhteşem bi yetenek ama chelsea falan istiosa türkiyeye gelmez bence,bide bu yetenekleri neden bizim türk takımları bulamıoda sonradan biton paralar harcıo hep merak etmişimdir!! :eksi:
 

useless84

Üye
haklısın dostum ;;)
 

useless84

Üye
haklısın dostum ;;)
 
Caine

Caine

Üye
bizim takımlardada böyle genç yetenekler var ama avrupa piyasasına göre çok çok az para ediyorlar ve bu teknik direktörlerin elinde yetişmeleri ve kendilerini kanıtlamaları mucizelere bağlı oluyor. mesela fenerbahce ligde en kötü takımla bile oynarsa anelkayı kesip oğulcanı oyuna sokar mı? ve diğer takımlar içinde geçerli. neyse gerçektende iyi bir oyuncu bu nuri :rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
jojo_va
Cevap
2
Görüntüleme
397
jojo_va
jojo_va
Cevap
0
Görüntüleme
371
jojo_va


Üst Alt