Gulu Gulu
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
ben ayarcı için yaklaşmadım yawYakışıklılardan mı hoşlanıyormuş? Yapma yav ben de güzellerden hoşlanıyorum yeğenim deseydin
Ayrıca sen acındırma stratejisi ile kıza duygusal yaklaşıp nişan almışsın ve hedefi tutturunca tetiği çekecekmişsin gibi geldi bana
Zaten kız da sana yeşil ışık yakmış
(Duygusal anında kıza yaklaşan ayarcılar da yok değil tabi. Uygulayabilene strateji çok)
Bence de senin durum psikolojik ama o kızın dediği türden değil. Seni daldan düşen anlar. Sen bir boşluğu doldurmak istiyorsun (mecaz da olur gerçek de) ama olayın psikolojik evresinde sorun yaşıyorsun.
Ayrıca halı saha ne alaka
ben ayarcı için yaklaşmadım yaw
başlık dikkat çeksin diye
ne alakaBen gelirim halı sahaya
Doğru başlıkla alakasız bi mesaj oldune alaka
bence konuyu yazan arkadaş daha alakasız bir şey yazmış. senin ki daha alakalıDoğru başlıkla alakasız bi mesaj oldu
Ona her şey serbest nasıl olsa kesilecekbence konuyu yazan arkadaş daha alakasız bir şey yazmış. senin ki daha alakalı
kesilsin bakalımOna her şey serbest nasıl olsa kesilecek
Sever misin hindiyikesilsin bakalım
Sever misin hindiyi
konu kızlarla ilgiliydi ne halısahasıYa konuyu bi dağıtmayın da halı saha ayarlayalım
Bakmadığımı mı düşündünkonu kızlarla ilgiliydi ne halısahasıbaksana konu içeriğine
bakıp takmadığnı düşündümBakmadığımı mı düşündün
Estağfurullah kardeşbakıp takmadığnı düşündüm
problem yokEstağfurullah kardeş
Hindi kardeş sessiz gibi duruyorsun büyük ihtimalle yani dışarıdan öyle görünüyorsun ya da gerçekten öylesin orasını bilemem. Ama bu laf atma olayı bu yüzden. Kaçan kovalanır.
Tahminproblem yok
sessiz olduğumu nerden biliyon
bence bi ifşa daha geliyorTahmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?