pamukk27 Üye TheORCUN' Alıntı: Allaaah Son 1 isteğim kaldı Cut the rope... Genişletmek için tıkla ... slm dostum..ıstedıgın oyun bu sıtede war..ben sımdı ındırdım telefona yukleyıp deneyecem ısallah calısıyrdur...yardım edebıldıysem ne mutlu bana... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
TheORCUN' Alıntı: Allaaah Son 1 isteğim kaldı Cut the rope... Genişletmek için tıkla ... slm dostum..ıstedıgın oyun bu sıtede war..ben sımdı ındırdım telefona yukleyıp deneyecem ısallah calısıyrdur...yardım edebıldıysem ne mutlu bana... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
~Crusher~ Üye Telefonun kendi içerisinde vardı ama oyunlara fazla zaman ayırdığım için silmiştim diğer oyunlarla beraber tekrar indirip kurmanın zamanı geldi. Paylaşım için teşekkür ederim.
Telefonun kendi içerisinde vardı ama oyunlara fazla zaman ayırdığım için silmiştim diğer oyunlarla beraber tekrar indirip kurmanın zamanı geldi. Paylaşım için teşekkür ederim.
mustafa21905 Üye ya bişey diecem ben bu partları indirdim telefonumada yükledim ama açılmıyo telefon modelim bu arada nokia 500
ya bişey diecem ben bu partları indirdim telefonumada yükledim ama açılmıyo telefon modelim bu arada nokia 500