Half Life 2 Episode 3 için biraz daha bekleyeceğiz..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Half Life 2 Episode 3 için biraz daha bekleyeceğiz..!

Son yılların en başarılı oyun serisi olan Half Life’ın en son temsilcisi HL2: Episode 3 için biraz daha beklemek gerekecek. Yapımcı firma Valve’in yaptığı açıklamaya göre, 2. oyunun senaryosunu tamamlayacak olan ve büyük merakla beklenen Episode 3, 2009 yılının sonlarında ve belki de 2010 yılında piyasaya sürülebilecek.

Uzun yapım süreçleri ile meşhur olan Valve, bu beklemenin en büyük sebebinin seriye verdikleri değer ve proje geliştirme felsefeleri olduğunu söylüyor. Sadece Half Life 2 için 6 yıllık bir geliştirme süreci harcadıklarını ekleyen şirket, Episode 3 ile ilgili bilgi ve görsellerin ise ancak 2009 da ortaya çıkabileceğini ekledi.

~DaNGerKiLL~

~DaNGerKiLL~

Üye
Bende bu oyunun çıkmasını dört gözle bekliyorum ama biryerde okumuştum sanrım Episode 3 yerine Half-Life 3 ün üzerine çalışıyolarmış.

ea55trwof

ea55trwof

Üye
Half life 2 nin geliştirme aşamasının 6 sene olmasının sebebi oyunun planlarının birileri tarafından çalınması.
Daha sonra Valve; Source grafik motoru ile çalışarak oyunu bu hale getirdi.İyi ki de böyle yaptı.Tahminimce planlar çalınmasaydı HL2 de HL1 e benzeyen grafikler olacaktı.
Bu arada EP3 ün senaryosunun nasıl olacağı da ciddi merak konusu.Biliyorsunuz ki EP2 nin sonunda Eli Vance advisor tarafından öldürülmüştü.Advisorların öldürdükleri kişinin beyinlerindekini okuma yeteneği olduğunu da bildiğimize göre Combine'nin Eli nin bilgileriyle bize karşı bayağı zorlayıcı bir seviyeye geldiğini düşünüyorum:ehe
Valve'den Half Life Serisi için gelen açıklama da şu: ''Ekmek yediğimiz eli kesmeyiz'' Bu da Half Life serisinin devam edeceğinin göstergesi...

India

India

Üye
    Konu Sahibi
devam etsin tabiki milyonlarca half life oyuncusu var dünyada :)

fullwar

fullwar

Üye

Son yılların en başarılı oyun serisi olan Half Life’ın en son temsilcisi HL2: Episode 3 için biraz daha beklemek gerekecek. Yapımcı firma Valve’in yaptığı açıklamaya göre, 2. oyunun senaryosunu tamamlayacak olan ve büyük merakla beklenen Episode 3, 2009 yılının sonlarında ve belki de 2010 yılında piyasaya sürülebilecek.

Uzun yapım süreçleri ile meşhur olan Valve, bu beklemenin en büyük sebebinin seriye verdikleri değer ve proje geliştirme felsefeleri olduğunu söylüyor. Sadece Half Life 2 için 6 yıllık bir geliştirme süreci harcadıklarını ekleyen şirket, Episode 3 ile ilgili bilgi ve görsellerin ise ancak 2009 da ortaya çıkabileceğini ekledi.

India tarihlere dikkat ettinmi acaba? Kimsede farketmemiş. Alıntı yaptığın yer millattan öncede kalmış. :d: Konuya gelecek olursak Gabe Newell Steam'le uğraşmaktan başka işlere zaman ayıramıyor. Aslında Valve'nin tüm departmanlarıda bunu doğruluyor. Ne zaman birine soru sorulsa Steam'den başımızı kaldıracak zaman bulamıyoruz diyor. Ayrıca Gabe denen vatandaşa (Valve patronu) zerre güvenmem. Tarih vredimi korkun ondan, o tarihte çıkmaz o oyun. Bunu yapıyoruz derse olmaz o oyunda. Bu özelliği ekliyoruz diyorsa. Heh! Heh! Çok beklersiniz. Episode III'ün HL3 olabileceği dedikoduları çok uzun zamandır konuşuluyor. Episode olayı zıvanadan çıktı iyice. Sam & Max gibi olsa 4-5 ayda bir çıkartıyorlarda. Bu ne ya yıllar geçiyor her Episode aralığında. 30 yaşımda çıkar herhalde III. Neyse Gabe görüşmeyelim. Sevmiyorum seni.(h)

India

India

Üye
    Konu Sahibi
burda kimse half life ile ilgilenmiyor bende o yüzden açtım konu tarihi MS.2009lu bişeylerdi :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt