Hala Titriyorum Korkudan Yataktan Kalktım yazıyorum. Ölücem ya :(

Sponsorlu Bağlantılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hala Titriyorum Korkudan Yataktan Kalktım yazıyorum. Ölücem ya :(
Arkadaşlar az önce çok kötü rüya gördüm yataktan sıçradım bağırdım ve hala titriyorum. :agla

Kısacada bahsedecek olursam. Kız arkadaşımı güroyorum rüyanın başında. Çalıştığım yere geliyor falan neyse gidiyorlar daha sonra annesi çalştığım yere gek istiyorlar ikisi. (bu arada çok kopukluk var) annem geliyor iş yerine ve beraber çıkıyorum yolda annemin arkadaşını görüyoruz otobüs uçurumdan uçmaktan kurtuluyor. Neyse ertesi gün oluyor falan kendimi bi çimenlikle buluyorum. Ama çimenlikle bir araba var. Gidiyorum kim diye bi bakıyorum önde kız arkadaşımın annesi, yanında arkadaşı ve arka tarafta kız arkadaşım var ama hareketsiz duruyorlar.

Daha sonra kız arkadaşım bana diyor ses yapma onlar hiç bir şey görmüyor diyor ve iniyor arabadan oturuyoruz falan dışarda. Annesi çağırıyor birden. Annem görmeden gideyim diyor ve arabaya gidip geliyor. Annem sizin iş yeriyle anlaşma yapmış su getirecekmişiz diyor falan neyse gidiyorlar kendimi iş yerinde temizlik yaparken buluyorum daha sonra onlar gelmeden ben geri dönüyorum aynı çimenliğe.

Ama birde ne göreyim araba kendiliğinden ileri gidiyor geri gidiyor. Şaşırıyorum. Bağırıyorum kız arkadaşıma arabadan in diye. İnemiyor kapılar kilitli daha sonra kendimi bir anda arabada buluyorum ama bir değişiklik var kız arkadaşım ağlıyor. Annesine bir bakıyorum yerinde kırmızı suratlı bir yaratık var. Sizi öldürecem diyor.

Arabayı uçuruma doğru sürüyor ben atlıyorum camı açıp ama kız arkadaşımla beraber ikisi düşüyorlar. Arkasından bakarken birde ne göreyim o kırmızı suratlı yaratık ölümden kurtulabileceğini mi sandın diyor ve arkamda.

O arada bağırmak istedim bağıramadım. Uyandım gözlerimi açtım ama sesim çıkmıyordu. Anne demek istedim konuşamadım. Sonra kendimi zorladım 2-3 kez yine sesim çıkmadı. Tüm gücüyle bağırdım anneeee kurtar beni diye (bu sesin çıktığına eminim) ama annem duymadı bile.

Kendimde bir güç buldum ve koşarak yataktan kalktım. Kalktığımda tam kapıyı açarken odanın o rüyadaki sesi duydum benden kurtulabileceğini mi sanıyorsun diye. :agla

Gittim yüzümü yıkadım ve hala ağlıyorum. Yatamam güneş doğmadan. :agla

Master_Evil

Master_Evil

Üye
owww hayırlara vesile olsun da rüya yaw o kadar da büyütmeye gerek yok yat sen :)

kurt bey

kurt bey

Üye
allah hayırlara çıkarsın. bence üstün açık kalmış senin dikkat et kendine

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Araştırdım uyku felci olarak geçiyormuş. Yani halk arasındaki karabasan olayı. :(

volkanik546

volkanik546

Üye
Geçmiş olsun.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;476356' Alıntı:
Araştırdım uyku felci olarak geçiyormuş. Yani halk arasındaki karabasan olayı. :(

Karabasan bir hurafedir...

Karabasan Yani Bilimsel Adi Uyku felci kan dolasimi sırt ustu yatinca dolasim ya vasliyor ve vucudda uyusmalar meydana gelıyor bu uyusmalar sonucunda ise bılınc zayıflıyor ve ruyayı tetıklıyor felan filan bana da bi kac kere oldu cok kotu oluyor gecmis olsun

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İşte bende halk arasındaki adını yazdım. Yoksa uyku felci olduğunun farkındayım. Karabasana inanmam. :oke:

POWER

POWER

Üye
Geçmiş olsun ahmet hayırlara vesile olması dileğiyle...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bismillahirrahmanirrahim.

Harbi çok tırsıyor insan yaa :(

omayra

Üye
Bir kere benim de başıma gelmişti. Korkunçtu. Uyandım, gözümü açtım, annemin yatağına gittim, ona sarıldım, sonra tekrar geldi üstüme. Annemin yanındayım bişey olmaz dedim. Meğer hala kendi yatağımdaymışım. Kalktım, bu sefer gerçekten annemin yanına gidip ona sarıldım. 20'li yaşlarda koca kızının birden yatağına gelmesiyle annem acayip şaşırmıştı, ki ben ailenin korkusuz kızı olarak bilinirdim :) Nasıl üçbuçuk attığımı varın siz tahmin edin :D

mservank

mservank

Üye
off korktum okurken benim de aklıma geldi uyku felci kötü bir rüya görmüşsün inş görmezsin bi daha böyle rüyalar

goblinhunter

goblinhunter

Üye
Uyandığın zaman ruya bitmişse; olayda bitmiştir.
Geçmiş olsun... ;)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
goblinhunter öyle deme bazen çok gerçekçi oluyo tırsıyor insan. ;)

Ozan

Ozan

Admin
Hayır olsun ...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bir kere benim de başıma gelmişti. Korkunçtu. Uyandım, gözümü açtım, annemin yatağına gittim, ona sarıldım, sonra tekrar geldi üstüme. Annemin yanındayım bişey olmaz dedim. Meğer hala kendi yatağımdaymışım. Kalktım, bu sefer gerçekten annemin yanına gidip ona sarıldım. 20'li yaşlarda koca kızının birden yatağına gelmesiyle annem acayip şaşırmıştı, ki ben ailenin korkusuz kızı olarak bilinirdim :) Nasıl üçbuçuk attığımı varın siz tahmin edin :D

Benimde yaş 18 düşün. Ben bağırdığımı sanıyorum ama aslında hiç sesim çıkmamış. Kendimde bir güç buldum bağırdım ama yine kimse duymamış. Daha sonra nasıl olduysa kalktım bir anda ağlayarak odamın kapısını açtım ve bağırdım resmen salonda. Anneeee diye annem babam hepsi ayağa kalktı. :(

Altun.

Altun.

Üye
bana çok olur bu karabasan olayım ama ben sırtüstü uyuyamam o zaman bana ne oluyor peki?

Üst Alt