Hala Seviyorum Seni

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
Hala Seviyorum Seni
Yıllardır böyle devam ediyor. Sen kaçıyorsun, yüreğim ardında kovalıyor. Hep kavuşacağım diye özledim, benim olacaksın diye sevdim seni... Bilseydim olmayacaksın benimle, bilseydim gelmeyeceksin olduğum yerlere hiç düşünür müydüm seni... Hep böyle hayal oldun bana!
Çok şeye kızıyorum, en başta sana... Getirememişken aşkını bana, beni de yabancı yaptın sana...
O daha zor be!
Karşılaştığımız an aklıma geliyor senli günler.oysa şimdi ben senin için,sen benim için herkessin.
Biz beceremedik,bildiğimiz halde her şeyi yok ettik! Ah bilseydim seninle hiç tanışır mıydım,bilseydim sensizliğe böyle dayanır mıydım.
Her şey unutulurda ah birde gece olmasa,benimle dalıyorsun uykuya... Sevgilim ben hazır değilim. Gidişini yenemem,tekrar ayağa kalkamam. Bana bakışın geliyor aklıma o siyah gözlerine,birde gülüşün... Ağlayayım mı güleyim mi şaşırıyorum o anda... Kapının önüne çıkıyorum seni görüyorum karşımda... Olmaz ya gitme, seviyorum seni hala......

evet hala seviorm o nu yalan yok bizde . ... .

gknky

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
bu beğenilmedi anlaşılan
daha iyisiyle tekrar gelicem . ... .

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Dostum senin yazılarını beğenmemek mümkün değil!!

Sen yorum yapılıp yapılmadığına bakma!!!

Sadece hit sayısına bak yeterli!!

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
yorumları okuyup olmlu şeler duyunca arkadaşlarımdan daha iyi eserler ortaya çıkarıorm ondan yani . ... .

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye

Sen devam et

ARKANDAYIZ!!

gknky

gknky

Üye
    Konu Sahibi
saolun kardeşlerim iyki varsınız . ... .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt