Hakkımda ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Hakkımda ne düşünüyorsunuz?
Yazı tipim,üslubum,tepki tarzım,avatarım,Nick'im,üyeliğim ve özellikle de hemen her mesajıma "efenim" ifadesini eklemem konusunda ne düşünüyosunuz?Forumda bulunmamdan memnun musunuz,yoksa rahatsız mısınız?Bu konulardaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Konumu görüntüleyen ve cevaplayan herkese şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum;konuyla ilgili veya başka herhangi bişi hakkında özel yazışmak için lütfen PM

tanımıyorum ama benden çok yaşıyacağın kesin aynı konuyu açıcaktım ve açıcam

sanki foruma sadece haber açmak amacıyla katıldığını düşünüyorum,onun dışında öyle yani

Tepkiler: minoo, spy ghost ve 'Patron
benim konuma da yorum yapın :P konunu biraz baltaladım ama

ben adam gibi adam diye senin gibilere derim efenim

yorumuna karşılık verdim bu günlük benden bu kadar iyi geceler arkideşim (: senli benli konuşuyorum ama sorun olmaz umarım (:

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
yorumuna karşılık verdim bu günlük benden bu kadar iyi geceler arkideşim (: senli benli konuşuyorum ama sorun olmaz umarım (:

Benim amacım zaten efenim kısmını geçip senli benli olmak,amacıma ulaşabildiysem ne mutlu bana;bu arada size de iyi geceler,en kısa zamanda görüşünceye dek esen kalın efenim

kibarlıkta bi yere kadar be benim gibi rahat olun

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Rahat olmaya çalışıyorum da bi rahat olursam diyorum kendi kendime,bi rahat olursam

haber köşesine girince bydexeri görmezsem terslik hissederim anlatabildim inşallah

Revengeful

Emekli Yönetici
Efenim deme artık lütfennnnnnnnn

Tepkiler: minoo ve spy ghost
Mert bak buraya efenim demedi bydexer tebrik ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...