Hakiki ‘Paşa’ Beşiktaş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Hakiki ‘Paşa’ Beşiktaş!



Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa’yı 3-1 ile geçti.
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftası Kasımpaşa ve Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma ile açıkldı.
Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanan maç sonunda gülen taraf 3-1′lik sonuçla konuk takım Beşiktaş oldu.
Beşiktaş’ın golleri 14′te Hugo Almeida, 26′da Manuel Fernandes ve 53′te Tomas Sivok’tan gelirken Kasımpaaş’nın tek sayısına 36′da Özer Hurmacı imza attı.
Bu sonuçla Beşiktaş puanını 12′ye yükseltti. Kasımpaşa ise 13′te kaldı.
AYBABA’DAN TEK DEĞİŞİKLİK
Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş’ta teknik direktör Samet Aybaba, kadroda geçen haftaya göre tek değişiklik yaptı.
Aybaba, Trabzonspor karşısında ilk 11′de oynattığı Batuhan Karadeniz’i yedek soyundururken, bu oyuncunun yerine Olcay Şahan forma giydi. Olcay Şahan, bir maç aradan sonra böylece ilk 11′deki yerini aldı.
Tecrübeli teknik direktör, geçen hafta savunmada başarılı görüntü ortaya koyan Ersan Adem Gülüm ile Tomas Sivok’u da yine savunmanın göbeğinde oynattı.
OĞUZHAN YERİNİ SAĞLAMA ALDI
Siyah-beyazlı formayla ilk 11′deki ilk maçını Trabzonspor karşısında oynayan ve başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Oğuzhan Özyakup, Kasımpaşa karşısında da ilk 11′de yer aldı.
Aybaba, orta sahada genç Oğuzhan’ın dinamizminden yararlanırken, Trabzonspor mücadelesinde olduğu gibi tecrübeli isim İbrahim Toraman’a da ön liberoda görev verdi.
ALMEIDA AFFETMEDİ
Karşılaşmanın 14. dakikasında sağdan atak geliştiren Beşiktaş’ta top Holosko ile buluştu. Slovak oyuncu sağ ayağının içi ile topu ceza alanına doldurduğunda altıpas içi oldukça kalabalıktı. Kasımpaşalı Elyasa Süme yükseldi ancak vuramadı ve arkasında Hugo Almieda’nın olduğunu fark etmedi. Portekizli ise bu hediyeyi geri çevirmeyerek kafa vuruşu ile golü kaydetti: 0-1
‘BEŞİKCELONA’
Maçın ilk dakikalarında teknik ayakları ile oyunu yönlendiren Beşiktaş 26. dakikada skoru 2-0′a taşıdı. Golden bir dakika önce Hilbert sağdan ceza alanı ön çizgisine indi. Duvar pası sonucu ceza alanına giren Alman oyuncu topun kontrolünü kaybederken Holosko bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Isaksson başarılıydı ancak pozisyon tehlikesini yitirmedi…
Kaçan golün ardından atağını sürdüren Beşiktaş adeta Barcelonavari paslaşmalarla bir kez daha içeriye girdi. Olcay kaleciyi çalımlamak isterken ayağından aştığı top Fernandes’in önünde kaldı ve Portekizli son derece soğukkanlı bir şekilde meşin yuvarlakla ağları ikinci kez buluşturdu: 0-2
ESKİ BEŞİKTAŞLI GOLÜ ATTIRDI
Yediği iki golden sonra üzerindeki şaşkınlığı ancak atabilen ev sahibi ekip 36. dakikada kendi atak yönüne göre sol kanattan bir korner kazandı. Ceza alanına gelen ortaya takımın en tehlikeli ismi Uche kafayı vurdu. Kaleye doğru yönelen topu Fabian Ernst son bir hamle ile içeriye sokmak istedi ancak top yön değiştirdi ve Özer Hurmacı’nın önüne düştü. Eski Fenerbahçeli de skoru 2-1′e getirdi.
KAPTAN ÇIKTI GOL GELDİ
İkinci yarının hemen başında sakatlanarak oyundan çıkan İbrahim Toraman yerini Necip Uysal’a bıraktı. Bu değişikliğe kadar geçen yaklaşık 10 dakikada Oğuzhan’la bir kez kaleyi yoklayan Beşiktaş dakikalar 53′ü gösterdiğinde sol kanattan bir serbest atış kazandı. Topun başına geçen Fernandes oldukça şık bir orta açtı. Geçen sezon attığı kafa golleri ile takımına hayat veren Sivok yine affetmedi ve bir başka kafa golü ile farkı 2′ye çıkardı: 1-3
YAN HAKEMİN BAYRAĞI…
70. dakikada Kasımpaşa da bir duran topla ağları sarstı ancak yan hakemin bayrağı farkın ikiye inmesini engellemek için kalktı. Sağdan gelen topa ceza alanı içerisinde Uche yükseldi ve kafayı vurdu. McGregor’un çabasına karşın top ağlarla buluştu fakat yan hakemin ofsayt bayrağı çoktan kalkmıştı. Orta hakem Tolga Özkalfa da buna uyarak skorun hala 3-1 Beşktaş lehine olduğuna kanaat getirdi.
ALMEIDA MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI
Beşiktaş kalesinde ataklar yerken kontralarla da farkı artırmaya çalıştı. 80. dakikada Olcay’ın soldan verdiği ara pasıyla Almeida bir anda kendisini kaleci Isaksson’la karşı karşıya buldu. Yaklaşık 15 metre sürdüğü topu sol ayağının içiyle kaleye gönderen Almeida İsveçliyi ikinci kez mağlup edemedi ve mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Beşiktaş sahadan 3-1′lik galibiyetle ayrıldı.
Kaynak: Sporx
 
  • Beğen
Tepkiler: haltie


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Beşiktaş açısından rahat bir galibiyet oldu .
Tebrikler.
 
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Her Mac Boyle Bol Goller Bekliyorum Artik .. :]
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt