Hakemlerimiz Fenerli çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi

Hakemler ile tuttukları takımlar hep merak konusu olmuştur. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Süper Lig'de görev yapan hakemlerimizin rengini araştırdık. 35 hakemimizin yakın arkadaşları, akrabaları ve komşularından edindiğimiz bilgiler sonucunda, ağırlık rengin sarı-lacivert olduğu bilgisine ulaştık. Son günlerin olay ismi, FIFA Kokartlı hakem Bülent Demirlek'in gönlünde sarı-kırmızı, Fırat Aydınus'un siyah-beyaz, Cem Deda'nın ise sarı-lacivert renkler yatıyor. FIFA kokartlı diğer hakemlerden aynı zamanda Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanlığını yapan Selçuk Dereli de Galatasaray taraftarı. 15 hakemimiz Fenerbahçe, 10 hakemimiz ise Galatasaray'a gönül vermiş durumda. Hakemler arasında 8 kişi Beşiktaşlı, 2 hakem ise Trabzonsporlu. İşte hakkında bilgi edindiğimiz hakemler ve renkleri:
35 HAKEMİN 15'İ FENERLİ
FENERBAHÇELİLER: Bülent Yıldırım, Zafer Önder İpek, Mustafa Kamil Abitoğlu, Cem Deda, İlker Meral, Uğur Söylemez, Cüneyt Çakır, M.Fatih Gökçe, Hakan Özkan, Çetin Sarıgül, Halis Özkahya, Hakan Sivriselvi, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Vedat Yüksel
GALATASARAYLILAR: Bünyamin Gezer, Selçuk Dereli, Gökhan Güneşer, Yıldıray Aslan, Hüseyin Göçek, İsmet Arzuman, Bülent Demirlek, Cüneyt Bakıroğlu, Deniz Çoban, Kuddusi Müftüoğlu.
BEŞİKTAŞLILAR: Özgüç Türkalp, Aytekin Durmaz, Cem İyihuylu, Cemil Şensöz, Süleyman Abay, Fırat Aydınus, Mete Kalkavan, Suat Aslanboğa.
TRABZONSPORLULAR: Barış Şimşek, Abdullah Yılmaz"

12.09.2007
Kaynak : Sabah

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
:?sl?k

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yorumsuz :?sl?k:?sl?k

ouSahin

ouSahin

Üye
Emir Büyük Yerden qelince 25 de kalıo:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yanlız ben okudum bu haberi bugün gazetede. Şuanda burada Gs kısmında yer alan 2 hakem Fenerbahçe kısmında yazıyordu.

Fenerbahçeye gıcık olan hakemler bunlar ama fenerli yazmışlardı. Sabah gazetesinde okudum ayrıca. İlginç burada böyle farklı gözükmesi :oke:

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
Copy pasted from :pro:

kingenes

kingenes

Üye
yav sonuçta bi sayı dengesizliği var dimi ortada :) :?sl?k

D3N1Z

D3N1Z

Üye
10 tane gs li ve dikkat edin o 10 hakem genellikle gs maclarinda lar ve faal yonetimden sorumlu kisi de gs li bide islak caliyorlar :D tzz =)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
hala buna bile söyleyecek sözünüz var bu durumda bile GS ye yüklenebiliyorsunuz..
helal olsun :)

viper

viper

Üye
gs li hakem çıkması büyük şans

Ozan

Ozan

Admin
Selçuk Dereli, İsmet Arzuman, Kuddusi Müftüoğlu bizdeymiş iyi bari :coold:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
Fırat aydınus beşiktaşlıymış :kop:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Fırat Aydınus'un daha önceden Çarşıya üye olduğunu ve deplasmanlara gittiğini sağır sultan duydu Selman abi.

Üçlü çektir Fırat, deplasmanda dayak yemesi falan okul yıllığında yazıyormuş. :oke:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;460915' Alıntı:
Fırat Aydınus'un daha önceden Çarşıya üye olduğunu ve deplasmanlara gittiğini sağır sultan duydu Selman abi.

Üçlü çektir Fırat, deplasmanda dayak yemesi falan okul yıllığında yazıyormuş. :oke:

:blink::blink: yapma yauuuw :blink: :blink:

ben niye hiç duymadım.
fırat aydınus samsun maçında beşiktaşı yakan adm deilmiydi? yanlışmı hatırlıyorum ???

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
    Konu Sahibi
:blink::blink: yapma yauuuw :blink: :blink:

ben niye hiç duymadım.
fırat aydınus samsun maçında beşiktaşı yakan adm deilmiydi? yanlışmı hatırlıyorum ???

:ehe:kop:

Abi Fırat Ayınus tam çarşı taraftarı.Hakem olmasa her maça gider kombine alır. :)

Salihyet

Salihyet

Üye
bu haberler doğru olsaydı hakan şükür e verilen penaltı aurelio ya da verilirdi ..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Cem Papila'ydı Samsun maçındaki hakem.

Zonguldak Beşiktaşlılar Derneğine üyeymiş üniversite yıllarında :oke:

FurkanBilge

Üye
umarım maclara yansımaz

dogandoganay

dogandoganay

Üye
bunlara gerek yok bilader bee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...