Hakem Delikanlı Olsun, Feneri Yeneriz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Hakem Delikanlı Olsun, Feneri Yeneriz
<span style="color:#FF0000">Hakem delikanlı olsun, Fener&#39;i yeneriz.</span>

Şampiyonu büyük ölçüde belirleyecek Kadıköy&#39;deki dev derbi öncesi karşılıklı iddilı açıklamalar geliyor. Bülent Tulun&#39;da F.Bahçe&#39;yi heryer yeneceklerini ileri sürdü...

Türkiye&#8217;de etki altında kalmayacak, tarafsız maç yönetecek cesur hakemler bulunduğunu hatırlatan Bülent Tulun, &#8220;Federasyon yeter ki onlara görev versin. Fenerbahçe&#8217;yi her yerde yeneriz çünkü biz iyi takımız&#8221; dedi.

Galatasaray Sportif Direktörü Bülent Tulun, 22 Nisan&#8217;da oynanacak ve şampiyonluk düğümünün büyük ölçüde çözüleceği Fenerbahçe maçı öncesinde hayli iddialı. Tulun, Türkiye&#8217;nin en iyi takımına sahip olduklarını belirterek, &#8220;Cesur, kararlı, kuralları tarafsız uygulayan, etki altında kalmayacak delikanlı bir hakemle Fenerbahçe&#8217;yi her yerde yeneriz&#8221; dedi.

Türkiye&#8217;de bu tür hakem var mı, sorusuna verilecek tek yanıtın &#8220;Evet&#8221; olacağını da belirten Tulun, &#8220;Böyle yürekli hakemlerimiz elbette var. Yeter ki Futbol Federasyonu onları bu maça atasın&#8221; diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">96 Ruhuyla oynuyoruz</span>
Tulun, &#8220;O zaman biz Fenerbahçe&#8217;yi yeneriz. Kaldı ki sezon başından bu yana yaşananlara bakılınca Fenerbahçe&#8217;nin bugünkü konuma nasıl geldiği de açıkça görülüyor&#8221; dedi.

Sarı-Kırmızılı futbolcuların mükemmel çalıştıklarını ve haftalardır gösterdikleri performansla bu sezon şampiyonluğu hak ettiklerini belirten Bülent Tulun sözlerini şöyle sürdürdü: &#8220;Maçlarda 1996 ruhuyla oynuyoruz. İdmanlarımız bile maç gibi oluyor. Seyredenlere zevk veriyoruz. Takımdaki bu ahenk, bu uyum sezon sonuna kadar devam edecek. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstecereğiz.&#8221;

evet tarafsız adil gördüğünü çalan bir hakemle fbyi futbolculardaki bu hırsla azimle rahatlıkla yeneriz.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
o zaman fener liler armut toplayacak sanki goruyoruz ki bizim takımda ankaraspor macından beri cok hırslı oynuyo hele 4 haftadır baklırsa anelkasız her mac 3 gol atıyoz

ya anlamıyorum nie 96 ruhu ok o zaman lar gs iidi bizden cok daha iidi ona bisi demiyom ama hala 96 ruhu dierek bence gs li futbolcuların sevkini kırıyolar onlara ii deillermis muamelesi yapılıyo bence 96 ruhu yerine baska bisi deyip iice gaza getirebilirler

inşallah kadıkoye ilk gidisimde macı alıp sampiyon luk yolunda ilerleriz

hidayet

hidayet

Üye
tarafsız bir maç olması dileğiyle iyi oynayan kazansın mutlu olsun yüzü gülsün

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
şayet hakemi nobre dokunmadan kendini yere atarak yanıltıp penaltı kazandırtmazsa anelka smaçla gol atmaya çalışır hakem görmezse o zaman yenersiniz elbette ama tarafsız adil bir hakem olursa işte o zaman haliniz nasıl olur acaba?

sadoes

sadoes

Üye
tarafsız hakemle alisamiyen&#39;de yendiimiz macı necabuk unuttunuz.o mactada sike vardı demi gs lehine yapılan hatalarıda goruyoruz(atılan golu iptal etmeler,yok yere penaltı vermeler)herkez kendine baksın.zaten gs&#39;liler 96 ve2000 yıllarını bir turlu asamadı hala orda yasılolar....

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet evet sen haklısın ben geçmişe takılıp kaldık maç saati gelsin bakalım maçtan sonra görüşürüz. bu konudaki yorumlarımı maçtan sonraya saklıyorum.

ukalaboy

ukalaboy

Üye
kadıköyde herturlu mac bizim

[EmRaH]

Üye
ulan iyiki 2 macta top elimize carpti bunlar on sene bunu tekrar edip dururlar artik kurusiki olmayin yavrular icraat yapin lafa gelince atiyosunuz Fenerbahcenin basinda Aziz YILDIRIM oldugu sürece kimse fenerin sirtini yere getiremez...

kurt bey

kurt bey

Üye
ben hakem olsaydım bu maçta düdk çalmayı asla istemezdim heralde yönetecek hakeminde 90 dakikada ömrünün yarısı gider.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarımı maçtan sonraya saklıyorum emrah kardeş yazacak çok şey vara sana ama söylediğim gibi maçtan sonra hesaplaşırız. sustum.

Yıgen

Yıgen

Üye
bız sıze soz verdık ıyı gunde de yenecegız kotu gundede

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
İlk devre hakem taraflıydı Sami Yende;
Kupada Kadıköyde Hakem Taraflıydı.. &#33; 1-0 ve 2-1 Bitti o yüzden..&#33;

2. Kupa maçında tarafsızdı 3-2 Gs aldı..

Anlıyorum Bülen Tulunu..&#33;

jeacona

jeacona

Üye
ben fenerli olduğum için fenerinde kadrosunu yabana atmayalım arkadaşlar

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(van_hoijdonk &#064; Apr 15 2006, 11&#58;55 AM) [post=316394]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İlk devre hakem taraflıydı Sami Yende;
Kupada Kadıköyde Hakem Taraflıydı.. &#33; 1-0 ve 2-1 Bitti o yüzden..&#33;

2. Kupa maçında tarafsızdı 3-2 Gs aldı..

Anlıyorum Bülen Tulunu..&#33;
[/b][/quote]

objektif bakmıyorsun olayları subjektif bakıyorsun fb gözlüğünü sarı lacivert gözlüğünü çıkar gözlüksüz bakmayı dene.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Yazdığımı tekrar tekrar ama tekrar tekrar oku. Subjektif bir yorum yok orada..

Yalan mı söyledim. Bu sene yapılan 3 maçın 2&#39;sini kim kazandı..?

Salihyet

Salihyet

Üye
ya ben daha önce bu konular hakkında bi uyarıda bulunmuştum değilmi eğer kanıt yoksa susunuz lütfen el değmemiş tertemiz bi lig oluşturmak için kimseyi basın yoluyla motive etmeyin eğer bi işi hakkıyla yapanı görüyorsanız ciğere pis demek ne kadar doğrudur ki.ayrıca bu tür açıklamaları yapanların Hülya AVŞAR&#39;dan farkı yoktıur çünkü oda böyle gündemde kalıyor.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
evet el değmemiş temiz bir lig istiyoruz turkcel futbol ligi bu lig hentbol ligi değilki. ayrıca hakemler bu sezon samiyendeki maçta da birçok ikili posizyonda fb lehine kararlar verdi. neyse artık bu konuda susmak en iyisi cevabı sizlere sahada vereceğiz. vestelin yaptığı gibi.

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Adamlar bak ya daha mac bıtmeden baslamadan hakeme yuklenıyor lar yazık wallah

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Uzun zamandır yazmıyordum ama haklıymışım devame dicem yazmamaya..&#33;

Nasıl biliyorsanız öyle yapın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt