Hakan Şükür'den beklenen açıklama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hakan Şükür'den beklenen açıklama
G.Saray'ın efsanesi Şükür G.Saray yönetiminin kendisine teklif ettiği sportif direktörlüğü neden kabul etmediğini açıkladı..







Frank Rijkaard ile yollarını ayıran ve Hagi'yi teknik direktörlük koltuğuna oturtan Galatasaray yönetimi, Hakan Şükür'ü de sportif direktörlük yapması için teklif götürmüştü..Fakat Hakan Şükür bu teklifi reddetti..

Peki Şükür teklife neden hayır dedi? TRT'de katıldığı programda açıklama yapan Hakan Şükür Ankaragücü maçından sonra bu teklifin kendisine geldiğini ve o akşam telefon trafiğinin ardından ertesi günü Adnan Polat'ın kendisini arayıp görüşme talebinde bulunduğunu söyledi..Ardından bu olayın medyaya yansıdığını söyleyen Hakan Şükür medyayı suçlamanın yersiz olduğunun ve doğru bilgi verdiklerinin altını çizdi.

Geçmişte G.Saray hakkında yaptığı eleştirilerin arkasında olduğunu söyleyen Şükür ''Şimdi olsa yine eleştiririm bu benim görevim'' dedi..Daha sonra ki süreçte neler olduğunu anlatmaktan kaçınan Şükür ''G.Saray'a saygısızlık edemem aradan geçen süreç özeldir'' dedi.

G.Saray'da Sportif Direktör konumuna geldiğinde ki yetkilerinden bahseden Şükür kendisine tam yetki verdiğini hatta teknik direktörü de kendisinin seçmesini istediklerini söyledi... Ardından Şükür bu göreve kendisini layık gördükleri için G.Saray'a teşekkür etti.

''G.Saray'dan istenmem gururum adına çok önemliydi ondan sonraki süreç önemli değil'' diyen Şükür ''Fatih Terim'in sportif direktörlüğünü yapamazdım o benim hocamdı onun üstü olamazdım.Fatih Terim'e saygımdan dolayı sonuç böyle oldu'' dedi..

Benimde direktörlük adına en uygun gördüğüm isim Hagi'ydi diyen Hakan Şükür yaşananları tam anlamıyla anlatmaktan kaçındı..
 


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Eski dosttan düşman olmaz :)
 
zaza

zaza

Üye
boşuna adama kral demiyolar:oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt