Hakan Şükür Futbolu Bırakıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oteb

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Şükür Futbolu Bırakıyor
Galatasaray’da Ümit ve Necati’nin ardında yedek kalan golcü, ‘Sözleşmem Mayıs’ta bitiyor ve yaşım 34 oluyor... Futbolu zirvede bırakmak en doğrusu’ dedi.

Galatasaray’da Ümit ve Necati’nin ardında yedek kalan golcü, ‘Sözleşmem Mayıs’ta bitiyor ve yaşım 34 oluyor... Futbolu zirvede bırakmak en doğrusu’ dedi.

Kral, sezon sonu futbolu bırakacak.

GOL MAKİNESİ!

TÜRK futbolundan bir yıldız daha kaymaya hazırlanıyor. Ligde son haftalarda Ümit ve Necati’nin arkasında yedek oturmak zorunda kalan Hakan Şükür’ün jübile kararı aldığı belirlendi. Attığı gollerle Aslan’a hem içerde hem Avrupa’da büyük başarılar kazandıran Kral’ın ‘Artık bırakmanın zamanı geldi. Zaten Mayıs’ta da sözleşmem bitiyor’ dediği bildirildi.

JÜBİLE ZAMANI

GOLLERİYLE Milli Takım’a da önemli zaferler yaşatan Hakan’ın yakın çevresine ‘Yaşım lig sonunda 34 olacak. Futbolu zirvede bırakmak en doğru şey. Sezon sonunda artık jübile yaparak gençlerin önünü açma zamanıdır’ dediği kaydedildi. Ailesiyle İtalya’ya hem tatil hem tedaviye giden Kral, dönüşte kararını yönetime bildirecek...

__Midas__

__Midas__

Üye
hakan gibi futbolcular kolay yetişmiyor ve biz çabuk harcıyoruz böyle değerleri bence yerinde bir karar...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Tam zamanında bırakıyor , ama hafızamdan silinmeyecek futbolcular arasına girecek

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zamanı ama zirve şu olurdu bence milli takımda dünya şampiyonluğu veya avurupada yaşanan bir başarıdan sonra bırakmak ama bu ikiside mevcut değil bu sene..

maavii

Üye
daha yaşı 34 bana kalırsa çok yaşlı değil 2-3 sene daha oynamalı, çok değerli bi oyuncu çünkü...

SANCAR

SANCAR

Üye
bence zamanında bırakarak en iyisini yapıyor
Hakan Şükür gibisi bir daha zor gelir

maavii

Üye
arkadaşlar Maldini 38 yaşında biliyorsunuz demi az kadir kıymet bilelim

slayer

Üye
GS adam gibi bi bişeyler yapar insallah... şifo'nun jubilesi gibi güzel olmalı....

yitik savaşçı

Üye
Hakan Şükür futbolu bırakmamalı. Beyinsiz teknik direktörlerin tercihleri yüzünden de yedek oturmamalı.

Yönetimler Galatasaray'ı borç batağına sürükledi, transfer yapamadılar, takımı bu hale getirdiler. Yönetimler sürekli edebiyat yaparak; Galatasaraylılıktan bahsederler. Futbolcular Galatasaray'dan ayrılınca hain ilan edilirler. Taraftarı futbolcuya karşı kışkırtırlar. Paralar zamanında ödenmez; yine futbolcular haksız görülür. Yani tam Türk işi bir yönetim. UEFA kriteri dayansın da kapınıza görün o zaman gününüzü...

Yönetim ister, futbolcu bırakır... Galatasaray'da bırakmazsa futbolu; Galatasaraylılığına gölge düşermiş. Hadi ordan; benim Galatasaray'ı yönetenlerin Galatasaraylılığından şüphem olur ama Hakan Şükür'den olmaz. Avrupa Kupası kazandırmış futbolcularına jübileyle onurlandıramayan yönetimlerin şu saatten sonra edebiyat yapma gibi bir lüksü yok.

Hakan Şükür'ü bir başka takımda da olsa Avrupa Kupalarında gol atarken izlemek benim hakkım... Bu hakkı kimse elimden alamaz...

Caine

Caine

Üye
kral gibisi gelmezzzz. onun yeri başka takım taraftarları dahil herkesin gönlünde bambaşkadır. gerek futbolu gerek efendiliği vs... sayamadığım bir çok özelliği
onun jubile maçı adam gibi olursa gidip izleyeceğim inşallahhhh...

darkred

darkred

Üye
futbolu bırakmak için tam zamanını seçmiş.yoksa türk milleti olarak hakan ı o güzel golleriyle değil , kaçırdıklarıyla hatırlıycaktık... bence kral herzaman kral

Nicolas_Anelka

Üye
hakan sükür gibisi daha gelmez futbolu bıraksa bile hep içinde olacktır onun genç forvetlere öğreteceği cok şey var daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...