Hakan Balta yarıda bıraktı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Hakan Balta yarıda bıraktı..


Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonun ilk maçını İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacak olan Galatasaray, hazırlıklarını sürdürürken, Hakan Balta idmanı yarıda bıraktı..


Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptılar.

Fatih Terim'in Ufuk, Ujfalusi, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Melo, Kazım, Sabri, Selçuk, Eboue ve Baros'tan oluşturduğu yeşil takım, as kadro olarak yorumlanırken, iki devre halinde yapılan maçın ilk yarısında tecrübeli teknik adam bu kadroyu değiştirmedi. İkinci yarıda Fatih Terim'in oyuncuların mevkisini ve takımını sürekli değiştirmesi dikkat çekti.

Çift kale maçta Kazım, Selçuk ve Eboue'nin attığı goller alkış aldı.

-''MELO KERİMOĞLU'' ESPRİSİ-
Teknik direktör Fatih Terim, çift kale maç esnasında yaptığı şık hareketler sonrası Brezilyalı oyuncusu Felipe Melo'yu kutlarken, yaptığı espriyle izleyenleri güldürdü.

Oyuncunun başarılı performansını, ''Bravo Melo'' diyerek kutlayan Terim, daha sonra tesis balkonunda çalışmayı izleyen Tugay Kerimoğlu'na seslenerek, ''Melo Kerimoğlu'' esprisi yaptı.

Öte yandan, 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin Almanya ile yaptığı maçın sonucunu saha içinden seslenerek öğrenen Fatih Terim, karşılaşmanın Almanya'nın galibiyetiyle sona erdiğinin aktarılmasının ardından çalışmaya geri döndü.

-HAKAN BALTA SAKATLANDI-
Galatasaray takımının antrenmandaki çift kale maçı esnasında Hakan Balta sakatlandı.

Maç esnasında bir anda sağ baldırında ağrı hisseden Hakan Balta, sağlık ekibiyle görüştükten sonra antrenmanı bırakarak tesislere gitti.

Sarı-kırmızılı takımda milli takımdan sakat dönen isimlerde Elmander, takımdan ayrı koşu yaparken, Servet Çetin ile Yekta ise takımla çalıştılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını yarın akşam gerçekleştireceği çalışmayla tamamlayacak olan sarı-kırmızılı ekip, ardından tesislerde kampa girecek.

-TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK-
Galatasaray taraftarları, sarı-kırmızılı takımın antrenmanına büyük ilgi gösterdiler.

Çalışma öncesi tesis kapısı önünde uzun kuyruk oluşturan yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu, içeri alınmalarının ardından idman sona erene kadar tezahüratlarını hiç durdurmadı.

Antrenmanın başında önce teknik direktör Fatih Terim ile antrenörler Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel'i tribüne çağıran taraftarlar, meşaleler ve konfetiler eşliğinde tüm oyuncuları sırayla çağırarak tezahüratlarda bulundular.

Teknik direktör Terim'e sevgi gösterilerinde bulunulurken, ''İmparator Fatih Terim'' ve ''Bu taraftar seninle gurur duyuyor'' tezahüratları yaptılar.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, şike iddialarına yönelik soruşturma nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan ezeli rakipleri Fenerbahçe aleyhine tezahüratlarda yaparlarken, ''Fenerbahçe kümeye'' ve ''Bank Asya 1. Lig'' tezahüratlarıyla göndermede bulundular.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt